Ana sayfa Dizi Haberleri O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen!

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Uzun zamandır merakla beklenen bir diziydi Tuzak! TV8 ekranlarında yayınlanan ve Akın Akınözü’nün yerli ve yabancı hayranları, dizi daha başlamadan yorum yağmuruna tutmuştu. Başrolde Bensu Soral ile oynayacağının öğrenilmesi ile heyecan daha da büyümüştü.

Sonunda dizi Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik’in yer aldığı dizi, ne yazık ki ilk bölümüyle beklenen patlamayı yapamadı! Aynı akşam yayınlanan diziler arasında tüm kişiler kategorisinde ilk 10’a bile girememesi büyük hüsran yaşattı.

Senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak dizisinde, çocuklukları ellerinden alınan üç kardeş Umut, Mahir ve Umay’ın intikam hikayeleri ekrana taşınıyor. Akın Akınözü’nün Umut Yörükoğlu isimli bir avukatı canlandırdığı dizide Bensu Soral ise Ceren Gümüşay karakterine hayat veriyor.

Babasını ve abisini vuran Demir Gümüşay (Talat Bulut) isimli zengin adamdan intikam almak için büyük bir oyun kuran Umut, Çınar Yılmaz adıyla aileye sızıyor. Ancak hiç hesaplamadığı bir aşk da kapıda bekliyor! Ailesinden sevgi görmeyen ve babasının yaptıklarını onaylamayan Ceren ile Umut arasında bir aşk yaşanacağı da biliniyor. İmkansız görünen bu aşk heyecanla beklenirken, iki karakterin yavaş yavaş birbirlerinin dikkatini çekecekleri sahneler de çoğalacak!

İkinci bölüm fragmanının yayınlanması ile birlikte, o sahneler için çok da beklenmeyeceği anlaşıldı! Bir davette dans eden Umut ve Ceren’in yakınlaştığı o anlar, dizinin takipçilerini şimdiden heyecanlandırmış durumda! İzleyiciler, Ceren ve Umut’u daha ikinci bölümde ‘Yılın çifti’ olarak tanımlamaya başladılar bile…

İki oyuncunun da siyah kıyafetleri içinde son derece şık görüntüsüyle tutkulu ve ateşli bir dansla ekrana gelecekleri o sahne, sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı! Merakla bu sahneyi bekleyen izleyiciler, diziye de dikkat çekiyorlar yorumlarıyla.

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 15

Bir sonraki hafta Tuzak dizisinin daha çok izleyiciyi ekran başına toplaması bekleniyor. Büyük iddialarla ekrana getirilen ve titizlikle hazırlanan dizinin 2. bölüm fragmanının çok dikkat çektiği sosyal medyadaki yorumlardan görülmekte.

Özellikle dans sahnesini heyecanla bekleyen izleyicilerin yorumları da öne çıkıyor. İşte onlardan bazıları…

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 16

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 17

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 18

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 19

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 20

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 21

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 22

O sahne, Tuzak dizisini 2. bölümde patlatırsa şaşırmayın! Sosyal medya yıkılıyor resmen! 23