Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisinin 61. bölümünde Selin, Tolga’yı vurdu!

Aldatmak dizisinin 61. bölümünde Selin, Tolga’yı vurdu!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış birinci bölümüyle ekrana geldi.

Aldatmak dizisinin 61.Bölümünde Neler Yaşandı? Kahraman’ın başına gelen olayla herkes hastaneye koştu. Kahraman’ın hayata tutunup eve döndükten sonra Oylum ve Mualla arasında da buzlar erimeye başladı. Dündar Terzioğlu’nun kendi çocuğu olduğunu öğrenen Güzide, Eşmeli’ye giderek Dündar’la yüzleşti.

Ancak Dündar’ın tepkisi Güzide’yi hayal kırıklığına uğrattı. Diğer yanda Tarık, Sezai ve Güzide’ye huzur vermemek için her yolu denerken İpek’e tepkisini koymakta geri durmadı.

İpek, Oltan’ın bilgisayarına ulaşıp Yeşim’in geçmişiyle ilgili görüntüleri ele geçirdi. Yeşim’den intikam almak için harekete geçen İpek, görüntülerin sızdırılmasının yolunu açtı.

Sezai, Kadriye’ye gidip tüm iletişimi koparacağını söyledi. Kadriye, Sezai’nin sözleriyle büyük bir yıkım yaşadı. Tarık’ın adamı ikilinin vedalaşma anının foroğraflarını çekti. Tarık ele geçirdiği bu fırsatı hemen kullandı ve fotoğrafları Güzide’ye gönderdi. Güzide gördükleri karşısında büyük bir şok yaşadı.

Selin’le yaşadığı tartışmada kendini tutamayan Serra, büyük sırrını itiraf etti. Selin, Serra’nın Tolga’dan hamile olduğunu öğrenince elinde silahla Tolga’nın karşısına çıktı. Tolga neler olduğunu anlayamadan Selin tarafından vuruldu.

Aldatmak yeni bölümleriyle her perşembe atv’de!