Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya’nın aile pozlarına yapılan yorumlar dikkat çekti!..

Hazal Kaya’nın aile pozlarına yapılan yorumlar dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yönetmen, müzisyen ve oyuncu Ali Atay ile evliliğinden 2019 yılının Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren oyuncu Hazal Kaya oğlunun doğum gününü bir parti ile kutladı.

3 yaşına basan Fikret Ali’nin doğum günü partisinden görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan güzel oyuncu, paylaşımının altına, “İyi ki doğdun kalbim” yazdı.

Hazal Kaya, minik oğlunun doğum gününde çocuklar gibi eğlendi. Başarılı oyuncunun eşi ve oğluyla verdiği pozlara beğeni ve yorum yağdı.

Hazal Kaya'nın aile pozlarına yapılan yorumlar dikkat çekti!.. 8

Hazal Kaya, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla takipçileri tarafından merakla izleniyor. Oyuncunun video ve fotoğrafları, fanları tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutuluyor ve sosyal medyada da konuşuluyor.

Cadılar Bayramı konseptli doğum günü partisinden paylaşılan pozlara oyuncunun meslektaşları da yorumda bulundu. Oyuncu Bartu Küçükçağlayan yaptığı yorumda, Fikret Ali’nin büyüdükçe babasına benzediğini ifade etti.  Oyuncu Songül Öden ise fotoğraflara, “Ahh benim canlarım” yorumunu yaptı.

Hazal Kaya'nın aile pozlarına yapılan yorumlar dikkat çekti!.. 9

Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan Hazal Kaya’nın karnının iyice belirginleştiği de fotoğraflarda dikkatlerden kaçmadı. Hazal Kaya hamileliğinin ilk aylarında yaptığı açıklamada, ikinci çocuğunun kız olacağını ifade etmişti.