Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin yayın günü açıklandı, izleyiciden gelen ilk tepkiler şaşırttı!

Aldatmak dizisinin yayın günü açıklandı, izleyiciden gelen ilk tepkiler şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu ve Yusuf Çim’in yer aldıkları Aldatmak dizisi, gelecek hafta ilk bölümüyle ekranda olacak. Önce Hakime Hanım olarak lanse edilen dizinin ismi en son Aldatmak olarak netleşmişti. atv’nin Perşembe akşamları yayınlanacağı açıklanan dizisi, ilk bölümüyle 22 Eylül akşamı ekrana gelecek.

Vahide Perçin’in yine aynı kanalın sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’daki Hünkar karakterinden ani ayrılışı izleyenleri üzmüştü. Aradan geçen iki sezonun ardından Perçin, yeniden ekrana dönüyor. Bu kez bir Hakime olarak yer aldığı hikayede Güzide karakterine hayat verecek. Kendisi ve Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi iki usta ismin daha başrolde yer aldığı diziden atv çok umutlu.

Saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimi olan Güzide’nin pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, bir çok çocuğun sevgi ve şefkat dolu şekilde büyümesini sağlamış bir insan olmasına karşılık, kendi ailesinde yaşanacak bir depremle sarsıldığı hikaye, yakında izleyici ile buluşacak.

Her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadın, eşi ve iki çocuğuyla örnek bir aile hayatı süren onurlu bir insan olan Güzide’nin bir tesadüf sonucu öğrenecekleri, tüm hayatının bir yalan üstüne kurulduğunu ortaya koyacak! Güzide, tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerleyecek ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlayacak.

Hikayesi ilgi çekici bir dizi. İzleyenler de hem hikayesi hem de usta isimleriyle yepyeni ve iddialı bu diziyi merakla bekliyor. Ancak dizinin Perşembe akşamları yayınlanacak olması, izleyenlerden ilk tepkiyi de aldı!

Aldatmak dizisinin yayın günü açıklandı, izleyiciden gelen ilk tepkiler şaşırttı! 8

Yeni sezonda Perşembe akşamlarının iki güçlü dizisi Mahkum ve Camdaki Kız’ın yanına yaz sezonundan gelen ve bu hafta reyting birinciliği ile çok konuşulan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, Aldatmak için de zorlu bir rakip olacak! Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni, ilk 10 sıralamasında bu hafta yer almadı. Ancak diğer üç güçlü dizi ile birlikte MasterCheff Türkiye de dizilerin karşısında zorlu bir rakip!

Aldatmak dizisinin diğer kanalların iddialı yapımlarıyla karşı karşıya getirilmesine şimdiden izleyenlerden tepkiler gelmeye başladı! Usta isimlerin başrolünde yer aldığı ve merakla beklenen dizinin Perşembe günleri çok zorlanacağını düşünen izleyiciler, yanlış bir gün seçildiği düşüncelerini şimdiden paylaşmaya başladılar.

Aldatmak dizisinin yayın günü açıklandı, izleyiciden gelen ilk tepkiler şaşırttı! 9

Atv’nin geçtiğimiz sezon sonunda veda eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yerine Perşembe akşamları gelecek yeni dizisi ile sadık izleyicisini kaybetmemek istediği anlaşılıyor. Kanalın artık alışkanlık haline getirdiği Perşembe akşamları iddialı dizi geleneğini sürdürerek Aldatmak gibi güçlü bir diziyi de bugüne getirdiği biliniyor. Gelecek hafta ilk bölümü ile birlikte Aldatmak dizisinin reytingde nasıl konumlanacağını herkes çok merak ediyor. Bekleyip göreceğiz ama izleyicinin böylesi güçlü kadro ve hikayesi ile Aldatmak dizisinin Perşembe akşamına getirilmesinden pek de hoşnut olmadığı sosyal medyadaki yorumlara yansıyor. Fakat tabii ilerleyen süreçte bu endişelerin doğru olmadığı da görülebilir!

Dizinin tüm oyuncu kadrosu şöyle: Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

İşte Aldatmak 1. bölüm 2. fragmanı…