Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü!

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son Nefesime Kadar isimli dizisiyle ekrana geldiğinden hayranları çok mutlu olmuştu. Ancak oyuncunun iddialı başlayan dizisi ne yazık ki tutmadı ve kısa sürede final yaptı. Nurgül Yeşilçay’ın yeni sezonda bir başka dizide oynayıp oynamayacağı henüz net değil, ancak oyuncu, sosyal medyadan paylaşımlarıyla takipçilerinin markajında.

Genelde dram dizileriyle ekrana gelse de iki komedi filmiyle de konuşulacak Nurgül Yeşilçay. ‘Mahalleden Arkadaşlar’ ve ‘Kim Bu Aile?’ isimle filmleriyle sinema perdesine gelmeye hazırlanıyor oyuncu. Cengiz Bozkurt ve Onur Buldu gibi komedinin iki önemli temsilcisinin de başrolünde yer aldığı ‘Kim Bu Aile?’ filmi, 7 Ekim’de vizyona girecek.

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü! 11

Nurgül Yeşilçay’ı ekranda hep dramda görmeye alışanlar, sinema perdesinde komedide izleme Mahalleden Arkadaşlar ile devam edecek. Yeşilçay’ın Alper Kul, Murat Akkoyunlu, Esat Polat Güler ve Şahin Kendirci ile başrolünde oynadığı filmin gösterim tarihi ise 4 Kasım.

Bu iki filmi öncesinde Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde 14. Uluslararası Taşkent Film Festivali’ne katılmak için Özbekistan’a gitti. Oyuncu, onur konuğu olarak katıldığı festival için bulunduğu şehirde büyük bir ilgi ile karşılandı.

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü! 12

Luc Besson, Takashi Kitano gibi usta yönetmenler ile birlikte festivalin açılış gecesine katılan Nurgül Yeşilçay, kırmızı halının da en çok ilgi gösterilen isimleri arasında yer aldı.

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü! 13

Festivalde giydiği kıyafetle büyük beğeni toplayan oyuncunun fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı. Yaz sezonunda bol bol mayolu fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, zayıfladığını da ayrıca son yaptığı bir paylaşımda gösterdi.

Nurgül Yeşilçay, kendisiyle dalga geçerek yakın zamanda kilo alma ihtimalinin de yüksek olduğunu vurguladığı paylaşımına düştüğü notla güldürdü…

Göbeğini açıkta bırakan elbisesiyle Taşkent Film Festivali’ndeki geceye katılan Nurgül Yeşilçay, fotoğrafına yaptığı yorumda “Ay ben zayıfladım. Her an kilo alabilirim! Biliyosunuz beni. O yüzden bol bol göbeğimi falan açasım var. Saygılar” notunu düştü.

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü! 14

Yeşilçay, yaptığı post paylaşımına da “Onur konuğu olarak katıldığım Taşkent Film Festivali’nde yıkılıyodum beee. Canım Özbekistan, tekrar gelecem. Ben de sizi çok seviyorum” sözleriyle de dikkat çekti…

Nurgül Yeşilçay, kendi kendisiyle fena halde dalga geçtiği paylaşımıyla çok güldürdü! 15