Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin Yeşim’inin bu kadar fütursuz olacağını Asena Girişken bile tahmin edememiş!

Aldatmak dizisinin Yeşim’inin bu kadar fütursuz olacağını Asena Girişken bile tahmin edememiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aldatmak isimli dizide Yeşim karakterini canlandırmakta olan Asena Girişken, karakterine çok uyan bir görüntü çiziyor. Girişken, rolün hissiyatını izleyicilere verebilen bir performans ortaya koyduğu için de sosyal medyada öne çıkan isimlerden birisi olmaya başladı.

atv ekranında perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi, başarılı bir dram yapımı ve başrollerde de Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal gibi çok tecrübeli isimler bulunuyor. Genç oyuncular arasındaki Asena Girişken de izleyicilerin Yeşim karakterine kendisini yakıştırmasını başarısının bir yansıması olarak değerlendiriyor.

Oyuncu, “Aslında Yeşim’in bu kadar fütursuz bir yere gideceğini bilmiyordum. Bir yerden sonra Yeşim’in dönüşeceğini ve kötü birisi olacağını biliyordum ama bu kadar renkli bir kötü olacağını bilmiyordum” diye konuştu.

Yeşim karakterinin sadece kötü birisi olmadığını aynı zamanda komik birisi de olduğunu anlatan oyuncu, senaryoyu okurken de her seferinde şaşırdığını anlattı.

Asena Girişken, “Yeşim’i oynamak beni çok heyecanlandırıyor. İlk teklif geldiğinde bu kadar skalası geniş bir kadın olduğunu düşünmüyordum. Ama bunu çok renklendireceğimi tahmin ediyordum. O yüzden de çok heyecanlı benim için” açıklamasını yaptı.

Aldatmak dizisinin Yeşim'inin bu kadar fütursuz olacağını Asena Girişken bile tahmin edememiş! 7

Dizinin ilk başlarında büyük isimlerle birlikte çalışıyor olmanın kendisini korkuttuğunu ifade eden Asena Girişken, şöyle konuştu:

“Hem yaşım gereği diğerlerinden daha genç taraftaydım. Biraz korkuttu o kadar büyük isimlerle çalışıyor olmak. Ama onlarla tanıştıktan sonra çok güzel, benim için de oyunculuk çok faydalı bir yere gitti.”

Dizi setinin kendisi için bir okul gibi olduğunu anlatan Asena Girişken, başrol oyuncusu Vahide Perçin’e övgülerde bulundu. Vahide Perçin ile oynarken çok gerçekçi hisler yaşadığını anlatan Girişken, Mustafa Uğurlu ve Özlem Tokarslan ile de çalışmanın çok keyifli olduğunu sözlerine ekledi.