Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir takıntısı var ki, hayatını çok etkiliyor!

Su Burcu Yazgı Coşkun’un bir takıntısı var ki, hayatını çok etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile geniş bir hayran kitlesi bulunan Su Burcu Yazgı Coşkun, henüz gençlik döneminin başlarında birisi olmasına rağmen, oldukça popüler bir isim haline geldi.

7 yaşından bu yana kameralar karşısında olan ve oyunculuk mesleğine daha küçüklükten alışan Coşkun, şimdilerde de Kardeşlerim dizisindeki 3 sezondur büyük çıkış yaşayarak, milyonlarca hayran kazandı.

Dizide Onur Seyit Yaran ile başarılı partnerliği ile de çok konuşulan oyuncu, sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyuncular listesinde her hafta birinciliğin en güçlü adaylarından birisi olarak biliniyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, bazı takıntıları da olan birisi. Bu takıntılarından bahsetmekten çekinmeyen Coşkun, bir şeye hemen adapte olamama durumu yaşıyor.

Örneğin bir yere gitme teklifi ansızın gelir ise genç oyuncu buna adapte olamadığını ve ne yapacağını bilemediğini söyledi.

Oyuncu, takıntıları sorulunca şu bilgileri verdi: “Genel olarak takıntılı bir insanım. Hiç rahat bir insan değilimdir.. Mükemmeliyetçilik anlamında söyledim. O anlamda takıntılarım var. Bir anda bana birisi ‘şuraya gidelim’ derse yapamam. Önceden haberim olması gerekiyor. Kendimi planlamam gerekiyor. Tempoya alışkınım ama tempo içerisinde her şeyin net olması gerekiyor.”

Yemek konusunda seçici olduğunu anlatan oyuncu, sevmese de yemekleri denediğini ve bundan çekinmediğini ifade etti.

Kendisini güzel bulduğunu da ifade eden oyuncu, bir estetik yaptırmayı da düşünmüyor. Dişlerinin bozuk olması nedeniyle tedavi uygulandığını, bunun dışında doğal olduğunu anlatan Su Burcu Yazgı Coşkun, estetik yaptıranlara ise olumsuz bakmadığını sözlerine ekledi.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un bir takıntısı var ki, hayatını çok etkiliyor! 7