Ana sayfa Dizi Fragmanları Alef 6.bölüm ön izleme yayınlandı!

Alef 6.bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Blu TV ve Fx imzalı Alef dizisinin 6.yeni bölümü 8 Mayıs Cuma akşamı saat 21.30’da yayınlanacak. Settar ve Kemal geçen bölümde tartıştılar ve artık araştırmaya kendi başlarına devam edecek.

İkisi de iz üzerinde ama farklı yöntemler tercih ediyor. Kemal, Settar’ın oğlunun ölümü ve hayatıyla ilgili detayları öğrenecek. Nasıl tepki vereceği de merak konusu? Alef dizisi 6.bölümden ön izleme görüntülerini videoda bulabilirsiniz.

Settar tek başına… Kemal ile ettiği kavganın ardından araştırmasına tek başına devam eden Settar, oğlu Güneş’in odasına uzun zaman sonra ilk kez girer. Oğlu Güneş’ten kalan bir şey, Settar’ın dikkatini çekmek üzere onu odada beklemektedir.

Settar, sahilde balık tutan bir adama rastlayıp sohbet ettiği sırada Kireçburnu ile Anadolu Feneri arasında güçlü bir akıntı olduğunu öğrenir. Bu bilgi, Settar’ın avcılık sezgilerini harekete geçirecek ve cinayetlerin sırrını çözmeye yaklaştıracaktır.

Kemal, Settar’ın hikayesini öğreniyor… Mahmut, Kemal ile Settar arasındaki tartışmayı öğrenir ve Kemal ile konuşur. Kemal bu konuşmada Settar’ın oğlunun ölümü ve hakkında bilmediği başka pek çok şeyi öğrenir. Kemal, bu bilgilerle ve kendi bildiği yöntemlerle cinayetlerin sırlarını çözmek üzere tek başına işe koyulur.