Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özder, Mucize Doktor setine gidemiyor ama seti evine taşıdı!

Özge Özder, Mucize Doktor setine gidemiyor ama seti evine taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde başrolde yer alan Reha Özcan ile Özgü Özder, youtube canlı yayınında buluştu. Her şey normal gitseydi, Mucize Doktor dizisinin 32. bölümü yayınlanmış olacaktı.Ancak dizinin çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayının ortalarında durduruldu.

Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakterini canlandıran Özge Özder, izleyicilerin diziler aracılığı ile oyuncuları evlerinde konuk ettiğini ve bunun bir alışkanlığa dönüştüğünü söyledi.

Özder, koronavirüs nedeniyle izleyicilerin oyuncuların ve sevdikleri dizi karakterlerinin eksikliğini hissettiğini vurguladı. Oyuncu, “Ne olursa olsun seyirci bizimle bir bağ kuruyor. Şu anda eksikliğimizi çok hissediyorlar. Bu dönemi hepimizin evde geçirmesi bizlerin de sağlığı açısından çok çok iyi oldu. Biz sete gidemiyoruz ama setleri evimize taşıdık gibi bir şey oldu” açıklamasını yaptı.

Özge Özder, meslek grubu olarak sorumluluk taşıdıklarının altını çizdi. Van depreminde kendileri de depremzede olan tiyatro oyuncularının evlerine dönmeyerek oradaki çocukların moralini yükseltecek çalışmalar yaptığını, oyunculuk mesleğinin bir sorumluluk örneği olarak anlattı.

Sohbetin videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.