Ana sayfa Dizi Fragmanları Alef dizisi 4. bölüm ön izleme yayınlandı!

Alef dizisi 4. bölüm ön izleme yayınlandı!

tarafından ker_def

Alef dizisinin 4. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Dizinin bu bölümünden ön izleme görüntüleri paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz. “Benim kıymeti kendinden menkul bir metodum var.” İşte bu söz dizide önemli bir yere sahip…

BluTV ve FX’in ortak projesi Alef; Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerini paylaştığı kadrosuyla büyük beğeni topladı. Türkiye’de mistik polisiye türünün ilk örneği olan Alef’in yönetmenliğini Emin Alper, senaristliğini Emre Kayış, yapımını ise MAY Prodüksiyon üstleniyor.

Dizinin bu akşam(24 Nisan Cuma) saat 21.30’da yayınlanacak olan dördüncü bölümünde Kemal ve Settar, katilin peşinden gittikçe yeni ipuçları bulacak. Bu ipuçları ise onları yeni gizemlerin içine sürüklemeye devam edecek.

Sır dünyası aralanıyor… Kemal ve Settar kütüphanedeki kitabın izinden gider ve ipuçları onları kayıp dergileri en son alan kişinin evine götürür. Tamamen sessizliğe bürünmüş olan Rahmi Bey’in dilinden sadece iki gizemli cümle dökülür. Kemal ve Settar, Rahmi Bey’den bilgi almaya çalışırken kesik baş ile uyumlu bir gövdenin bulunduğu anonsuyla bir başka olay yerine dönerler.

Yeni İpucunun Peşinde… Gövdenin incelenmesiyle maktulun midesinden önemli bir ipucu daha ortaya çıkar; simgeler… Settar yeni bir şey bulamayacaklarını düşünür, Kemal ise gizemli yolculukta katile biraz daha yaklaşmak için Yaşar’a başvurur.

Yüzlerce yıl öncesine yolculuk… ALEF’in hikayesi günümüzde sürerken, tüm gizemi aydınlatacak soruların cevabı tarihin tozlu sayfalarında belirmeye başlıyor. 1656’da İstanbul’da yaşanan bir olayla başlayan dördüncü bölüm, izleyicileri tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.