Ana sayfa Dizi Fragmanları Nejat İşler’in Saygı dizisinden çok önemli müjde var!

Nejat İşler’in Saygı dizisinden çok önemli müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Saygı dizisinin hazırlıkları devam ediyor! Bir Ercüment Çözer hikayesi olan Saygı dizisi ile ilgili son gelişmeler BluTV tarafından açıklandı.

Çukur dizisinde Çağatay Erdenet olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeni dizisiyle geri dönüyor. Behzat Ç.’nin 2. sezonunun çekilememesinin ardından BluTV, yapımın hayranlarının önüne Saygı projesini koydu.

Nejat İşler’in başrolündeki dizinin ekibi koronavirüs salgını nedeniyle video konferans yöntemi ile bir araya gelerek sahneleri çalışmaya başladı. Nejat İşler’in yanı sıra Miray Daner ve Boran Kuzum da dizinin başrol isimleri arasında yer alıyor.

Oyuncuların evlerden çalışmalarını sürdürdüğünü belirten BluTV, “Evde Kal desek de evde de yerimizde durmuyoruz, anlatacak hikayeler için hazırlıklarımıza hız kesmeden devam ediyoruz! Türk dizi tarihinin fenomen karakteri Ercüment Çözer’in hikayesini SAYGI ile sizlerle buluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz. SAYGI yakında sadece BluTV’de” denilerek aşağıdaki video paylaşıldı.

Peki Saygı, nasıl bir dizi olacak?

Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi… Yapımcılığını İnter Medya’nın üstleneceği ‘Saygı’ adlı dizi, Türkiye’nin fenomenleşen anti kahramanı Ercüment Çözer’in hikâyesini anlatacak.

Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, onunla aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişecek. Behzat Ç. – “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı dizi yepyeni bir oyuncu kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak.