Ana sayfa Sosyal Medya Alemsin Demet Özdemir; Doğduğun Ev Kaderindir’e yeni isim buldu!

Alemsin Demet Özdemir; Doğduğun Ev Kaderindir’e yeni isim buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, başarılı performansı ile ikinci sezonunda da izleyicilerin gözdesi oldu. Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir ile, Mehdi’yi canlandıran İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de iyi geliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi kemik bir izleyici grubunu kendisine bağlamayı başardı. Dizinin çekimleri de yoğun tempoda devam ediyor. Ekip özveri ile gece ve gündüz demeden çalışırken, koronavirüs tehlikesi de işleri zorlaştırıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir setinde oyuncular ve ekibin birbirleri aile ortamı oluşturması da başarının önemli etkenlerinden birisi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol da sette çok iyi anlaşıyorlar.

Instagram hesabından setten bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu, gece olmasına rağmen çekimlere devam ettiklerini belirtti ve bir de espri yapmayı ihmal etmedi. Özdemir, dizinin ismini “Dış Gecen Kaderindir” şeklinde değiştirdi.

Alemsin Demet Özdemir; Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni isim buldu! 9

Ünlü oyuncunun hayranları ise çeşitli sosyal mecralarda bu paylaşımı yayınladı ve “Selfie’lerinize düşmek kaderimizdir” diyerek esprili yanıt verdi.

Demet Özdemir, ayrıca hesabından bir başka paylaşımda daha bulundu. Arkadaşının hediyesi olan tişörte giyen oyuncu “Beni Tanıdıkça Seversin” mesajına da dikkat çekti.

Alemsin Demet Özdemir; Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni isim buldu! 10

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı da binlerce beğeni ve çok sayıda iltifat getirdi.

“Günaydın” paylaşımı için bu pozlarını seçen oyuncuya hayranları da “İyi ki varsın” diye yanıt verdi.

Alemsin Demet Özdemir; Doğduğun Ev Kaderindir'e yeni isim buldu! 11