Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’de Alev Alev başarır ise bu bir ilk olacak!

Show TV’de Alev Alev başarır ise bu bir ilk olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Perşembe akşamları çok zorlu bir gün. İki güçlü dizi var ki, karşısına çıkan tüm rakipleri öğütüp attı. Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonuyla çok iyi bir dönem yaşıyor… Mucize Doktor 2. sezonuyla iyi reytingler alarak yoluna devam ediyor… Yeni Hayat dizisi final yaparak bitmek durumunda kaldı. TRT1’in Kalk Gidelim dizisi ise gün değiştirdikten sonra eski izleyicilerinin bir bölümünü kaybetti.

Perşembe akşamları çok zorlu bir gün ve şimdi bu müthiş yarışa Show TV çok iddialı bir dizi ile giriş yapacak. Alev Alev, 5 Kasım Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Güçlü oyuncular ve güçlü bir hikayenin sunulacağı dizinin ilk bölüm performansı merakla bekleniyor.

Zuhal Olcay gibi usta bir ismin de kadrosunda yer aldığı dizi, 3 güçlü kadının hikayesi. Bu kadınların ekranda sergileyeceği performans aslında dizinin başarısının ana faktörü olacak. Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz bu 3 güçlü kadına hayat veriyor. Fragmanlarda Demet Evgar’ın çok fazla öne çıkacağını hemen hissedebilirsiniz.

Perşembe akşamları kadın izleyicileri hedefleyen bir görüntü çizen Alev Alev, şayet başarılı olur ise bu çok büyük bir başarı anlamı taşıyacak.

Show TV'de Alev Alev başarır ise bu bir ilk olacak! 7

Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ve Toprak Can Adıgüzel dizinin erkek oyuncuları… Etkili karakterlerle izleyicilerle buluşacak olan Alev Alev’in Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor gibi iki güçlü yapımın arasında varlık sergileyip sergileyemeyeceği merakla bekleniyor.

Şayet Alev Alev iyi bir reyting alır ise, son 2 sezonda Perşembe akşamları yayınlanan ve ayakta kalabilen ilk dizi olacak. Yani yeni dizinin perşembe kabusuna son verme ihtimali bulunuyor.

Senaryosunu televizyon tarihinin pek çok ölümsüz ve ödüllü işine imza atan Burcu Görgün Toptaş’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise etkileyici sinematografik yorumuyla Ahmet Katıksız’ın oturduğu ‘Alev Alev’, hayatın içinden hikayesi, sarsıcı anlatımı ve kurgusu, güçlü oyuncu kadrosu ve de müzikleriyle sosyal medyada büyük bir etki oluşturduğu görüldü.

Şimdi ise herkes ilk bölüm reytinglerine odaklandı… İzleyici ilgisi yüksek olur ise, büyük bir başarı kazanılmış olacak. Perşembe rekabetine yeni soluk getirmesi beklenen Alev Alev’in başarılı olmasının beklendiğini de hemen belirtelim.