Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde böyle psikopatlık olmaz, Cem Sürgit’e dikkat edin!

Alev Alev dizisinde böyle psikopatlık olmaz, Cem Sürgit’e dikkat edin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -11 Ekim 1983 doğumlu Cem Sürgit, tiyatro kökenli bir genç isim… Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitiren Sürgit, birçok tiyatro oyununda da rol aldı. Oldukça başarılı bir isim ve şimdilerde Alev Alev dizisinde Bülent karakteri ile de yeteneklerini sergiliyor.

Atiye isimli Netflix dizisinde İsmail karakterini de canlandıran oyuncu, Alev Alev ile dizi dünyasında büyük bir çıkış yapmaya başladı. Psikopat Bülent karakterine hayat veren oyuncu, rolünü o kadar güzel oynuyor ki, sanki canlandırmıyor o kişiyi yaşıyor… Dizide başrollerden rol çalan bir performans sergileyen Cem Sürgit, Şimal karakterinin eşine hayat veriyor. Şimal, dizinin daha ilk bölümünde ölen Zuhal Olcay’ın canlandırdığı Tomris’in kızı… Şimdi ise Tomris, ölen kızının yerini Çiçek karakteri ile doldurma peşinde.

Bülent karakterinin dizide öne çıkması ile birlikte birçok kişi de Cem Sürgit’i merak etti. Bülent karakteri kendini gösterdikçe oyuncu da izleyicilerin dikkatini çekiyor. Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu da oyuncunun başarısına dikkat çekiyor ve dizideki karakterin de psikopatlık noktasında verdiği mesajlara odaklanıyor.

Alev Alev dizisinde böyle psikopatlık olmaz, Cem Sürgit'e dikkat edin! 7

Güleroğlu, diziyle ilgili yaptığı değerlendirmede Bülent karakteri için şöyle yazdı:

“Alev Alev’de bir başka psikopatlık örneği, yangında hayatını kaybeden Şimal’in kocası Bülent olarak karşımıza çıkmakta. Karısına-çocuğuna yönelik dengesiz tavırlar ve yarattığı ruhsal şiddetle istenmeyen koca-damat durumuna düşen Bülent’in, yangından sonra yüzünü göstermesiyle birlikte izleyici de oldukça ilginç psikopatlık performansına şahit oldu nitekim. Aile içinde yarattığı olumsuz ortamla oğluna travma yaşatıp korkudan konuşamaz hale getiren… Her tarafı yanık dolu olan bir kadını dahi taciz edecek derecede kişilik bozukluğu sergileyen Bülent, tavırlarından konuşma tarzına, psikopatlığın kitabını yazmakta. Dahası ‘İpin ucu bendedir’ terennümüyle Tomris’e gözdağı verirken, mazluma karşı ipin ucunun psikopat kişiliğe sahip arsızın-edepsizin elinde olduğu gerçeğini de gözümüze sokmakta.”

Rolünün hakkını fazlasıyla veren Sürgit hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Anibal Güleroğlu, şu sözleri kullandı:

“Rolünün hakkını fazlasıyla verip Bülent’i hakkını vererek canlandıran Cem Sürgit’i alkışlarken, öfke uyandıran psikopatlığının, gerçek hayatta para avcılığıyla evlilik yapıp işi şiddete dökenlerin pervasızlığıyla çok güzel örtüştüğünü belirtmek isterim.”