Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alev Alev dizisinin fragmanı youtube’u salladı

Alev Alev dizisinin fragmanı youtube’u salladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alev Alev dizisi ilk bölümü ile büyük bir ilgi gördü. 12 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak olan fragman da dizinin youtube kanalından ilk bölümün hemen ardından paylaşıldı. İzleyiciler yeni bölüme büyük bir ilgi gösterdi.

Kısa sürede binlerce izlenme elde eden Alev Alev 2. bölüm fragmanı, youtube trendler listesinde ikinci sıraya kadar yükseldi. Oyunculuk başarısının da çok iyi olduğu, karakter seçimlerinin izleyicileri memnun ettiği bir proje olarak da Alev Alev çok dikkat çekti.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Zuhal Olcay, Berker Güven, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Cem Bender gibi isimlerin kadroda yer aldığı dizi gerçekten iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Hikaye harika, oyunculuk performansları süper, karakter seçimleri tam oturmuş, reytingler çok iyi başlangıcı işaret ediyor ve youtube trendlere de fragmanlar girmeye başladı. Kısa sürede 700 bine yakın izlenmenin elde edildiği fragmana yüzlerce de yorum yapıldı…

Alev Alev dizisinin fragmanı youtube'u salladı 7

Tüm bu işaretler Alev Alev dizisinin önümüzdeki haftalarda daha da yükseleceğini ve perşembe akşamlarına damga vuran Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ile başarılı bir yarış yaşayacağını anlatıyor.