Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinden sonra Demet Evgar yeniden setlere dönmeyi şimdilik istemiyor, işte nedeni!

Alev Alev dizisinden sonra Demet Evgar yeniden setlere dönmeyi şimdilik istemiyor, işte nedeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında en son Alev Alev dizisiyle öncesi sezon izleyicilerin karşısına çıkan Demet Evgar, son dönemde anne olmasıyla gündemde yer aldı. 2022 yılının Ağustos ayında kızı Mavi’ye kavuşan ünlü oyuncu, hayatında her şeyin değiştiğini söyledi.

Oyuncu, hayatında her şeyin yolunda olduğunu ve kendisini çok iyi hissettiğini, tüm gününü de kızı Mavi ile birlikte geçirdiğini anlattı. Demet Evgar, “Hayatımda her şey değişti. Zaten her şeyin değişmesi için yapıyorsun. İyi ki de değişti, çok güzel” dedi.

Mavi’nin huzurlu bir çocuk olduğunu ve kendisini yormadığını anlatan Demet Evgar, “Yalan söylemeyeceğim Mavi bana benziyor” diyerek de gülümsetti.

Alev Alev dizisinden sonra Demet Evgar yeniden setlere dönmeyi şimdilik istemiyor, işte nedeni! 7

Yeni projeler konusunda nasıl bir süreç izleyeceği merak edilen oyuncu, yeni reklam filmleri ve yarım kalan albüm çalışmaları yapacağını anlattı. Demet Evgar, yakın bir zaman içinde ise ne dizi ne de sinema filmi düşünmüyor.

Ünlü oyuncu, “Film ve dizi daha sonra, Mavi’nin yanından hiç ayrılmak istemiyorum” diyerek de yapımcılardan gelecek tekliflere şimdiden kendisini kapattı.

Kızı Mavi ile birlikte kamera karşısına geçme fikrine de sıcak bakmayan Demet Evgar’ın uzunca bir süre ekranda olmayacak gibi gözüküyor.

Çocuğunun tanınmama hakkı bulunduğunu belirten oyuncu, hem onunla ilgili paylaşım yapmama hem de birlikte bir projede bulunmama kararlılığını sergiledi.

Demet Evgar kariyerinde birçok dizi ve sinema filmimde yer aldı. Özellikle Emre Karayel ile birlikte başrolünde yer aldığı 1 Kadın 1 Erkek dizisi hiç akıllardan çıkmadı. Avlu ve Alev Alev dizileri de oyuncunun kariyerinde unutulmayan işler olarak dikkatleri çekiyor.

Demet Evgar’ın kızı Mavi’nin gelişmesine paralel olarak yeniden setlere dönme konusunda bir karar alması bekleniyor.