Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dizi setinde adeta aşk tazeliyor!..

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dizi setinde adeta aşk tazeliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti tam sekiz yıl aradan sonra, yeni sezonda Star TV’de yayınlanan Gecenin Ucunda adlı dizide yeniden başrolde buluştu.

İkilinin hayranlarını sevinçten havalara uçuran bu gelişme, çiftin kariyerleri açısından da çok farklı bir tecrübeyi temsil ediyor. Gecenin Ucunda’nın yapım ortağı da olan çift, artık sadece oyunculuk yaparak değil, kamera arkasında yapımcılık noktasında da adımlar atarak ilerliyorlar.

Her çarşamba Star TV ekranlarında hayranlarını mest eden ünlü çift, sadece dizi ile değil setten yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da sevenlerine keyifli anlar yaşatıyorlar.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dizi setinde adeta aşk tazeliyor!.. 8

Kadir Doğulu son instagram paylaşımında, “Kuğu gibi bıraktı kendini iki gözümün çiçeği” notunu düştüğü yukarıdaki fotoğrafı yayınladı.

Fotoğrafın altına “Sevgilim” yorumunu yapan Neslihan Atagül, ikinci fotoğrafta ise Kadir Doğulu’nun kollarında görülüyor.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti dizi setinde adeta aşk tazeliyor!.. 9

Eşine “Bir daha habersiz atlama ödüm koptu” yorumunu yapan Kadir Doğulu’nun bu paylaşımları çiftin hayranlarına “Sette adeta aşk tazeliyorlar !” dedirtti. İkilinin doğal ve keyifli halleri objektiflere yansırken, çiftin hayranları da fotoğraflara, “Ne güzelsiniz, mutluluğunuz daim olsun” şeklinde binlerce yorumda bulundular.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda’yı izleyenler Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çiftinin uyumu ve yüksek enerjilerinden çok etkileniyorlar.