Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in aşık olması için olmazsa olmazı ne?

Aslı Enver’in aşık olması için olmazsa olmazı ne?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Aslı Enver, uzun zamandır var olan sessizliğini bozdu. InStyle Dergisi, 200. sayısını Aslı Enver’in star ışığıyla kutluyor.

Derginin Kasım ayı sayısının kapağında yer alan oyuncu, objektif karşısına geçti ve birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Aslı Enver dergiye verdiği röportajda, aşk hayatı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuşamadığı biriyle bir ilişki yaşamaya çalışmanın gereksiz bir çabadan ibaret olduğunun altını çizen ünlü oyuncu,  “Çünkü olmuyor. Doğru iletişim olunca huzur geliyor, haliyle de ardından aşk”  sözleriyle dikkat çekti.

Aslı Enver'in aşık olması için olmazsa olmazı ne? 8

Ekranlara en son Star TV’de ömrü kısa süren Babil dizisi ile gelmişti Aslı Enver. Polis olan ‘Ayşe’ isimli bir karaktere hayat veriyordu. Hayranları uzun zamandır ekranda olmayan Enver’in yeni projesini  merakla bekliyor.

Aslı Enver'in aşık olması için olmazsa olmazı ne? 9

Disney Plus ile anlaşan oyuncu dijital platformda yayınlanacak iddialı bir yapımla hayranlarının karşısına çıkacak. Ayrıca geçtiğimiz sezon Sırça adlı oyunla tiyatro sahnesinde yer alan oyuncu, usta oyuncu İpek Bilgin, Güven Murat Akpınar ve Cem Yiğit Üzümoğlu ile aynı sahneyi paylaştığı oyunla çok yakında yeniden sahnede olacak.  Sırça,  09 Kasım Çarşamba ve 10 Kasım Perşembe günü saat 21:00’de Maximum UNIQ’de sahnelenecek.