Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisine sempatiyi artıran sahneler!

Alev Alev dizisine sempatiyi artıran sahneler!

tarafından ker_def

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Alev Alev dizisinde Rüya ile ömer sahneleri diziye olan sempatiyi artırıyor. Cihangir Ceyhan ile Dilan Çiçek Deniz ikilisinin başarılı performansları, duygusal sahnelerdeki inandırıcılıkları ve güçlü uyumları dizi adına çok önemli bir gelişme oldu.

Rüya ile Ömer’in pazardaki keyifli dakikalarının ekrana geldiği sahnede ikilinin tatlı inatlaşmaları dikkat çekiyor. Ömer’in romantik sözleri Rüya’yı etkilerken, bu akşam yayınlanacak bölümde ikilinin arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor. Cemre, boşanma davasının ilk duruşmasında Çelebi’nin sürprizi ile karşılaşır. Tarihi eserleri bulamadıkları her dakika, Kayabeyli Ailesi için çember daralırken, Çelebi riskli ama zekice planını devreye sokar.

Rüya ve Ömer aşklarını eğlenceli ama bir o kadar da zor bir iddia ile sınarken, ilişkileri bu iddia sonucu daha derin bir boyuta adım atacaktır. Ozan tefeciye olan borcuna karşılık, gururunu bir kenara bırakacağı bir karar vermek üzeredir. Cemre ise kızı Güneş’le ilgili aldığı ani haberle, kendini zor bir seçimle karşı karşıya bulur.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!