Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting sorunları katlanan Sol Yanım dizisinde duygusal anlar!

Reyting sorunları katlanan Sol Yanım dizisinde duygusal anlar!

tarafından ker_def

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Sol Yanım’, STAR TV’de dokuzuncu bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 9. bölümü yeni gününde yayınlandı ama reytingler hiç de iyi gelmedi. Perşembe akşamları elde ettiği reytinglerin çok altında bir oran alan Sol Yanım, önümüzdeki hafta reytinglerini yükseltemez ise büyük sıkıntı yaşayacaktır. Yeni gününde #İnanBana etiketiyle sosyal medyanın gündeminde olan ‘Sol Yanım’da’, İhsan ve Nilgün’ün yaşadığı duygusal anlar izleyiciyi heyecanlandırdı.

Serra, Selim’in saat konusunda kendisine hesap sormasına çok kırıldı ve eve gözyaşları içinde döndü. Kızının haline dayanamayan Nilgün, İhsan’ın ofisine gidip onu uyardı ve Selim’i Serra’dan uzak tutmasını söyledi. Serra, Kutlusaylarla daha fazla çalışmamak için oteldeki işinden istifa etti. Nilgün’ün başındaki bir diğer dert ise Erkan’ın avukatının eve kadar gelmesiydi. Nilgün, Erkan’ın eski davalarından kazandığı parayı almayı reddetti.

Nazlım’dan saat konusunu öğrenen Barbar ipuçlarını toplayıp Asena’nın kurduğu oyunu çözdü. Selim, Serra’ya kendini affettirmek için mahalleye geldiği sırada Nazlım onu Barbar’ın yanına götürdü. Serra’nın hırsız yerine konulmasını kaldıramayan Barbar, Selim’e sert çıkışınca ikili kavgaya tutuştu. Serra’nın yetişip kavgayı ayırırken, hem Barbar’a hem Selim’e haddini bildirdi. Kavganın ardından Selim’le konuşan Barbar, Asena’nın yaptıklarını anlattı.

Nilgün’ün borç aldığı adamlar kapısına dayandı. İhsan, Nilgün’le tekrar konuşmak için geldiğinde kapıda alacaklılarla karşılaştı. Nilgün’ün borcunu kapatıp konuşmak için onu ofisine götürdü. İkilinin sohbeti sırasında Nilgün yumuşadı ancak kızına karşı hassasiyetinden gözyaşlarına hakim olamadı. İhsan, destek olmak için Nilgün’ün elini tuttuğu sırada Asena içeri girdi ve ikiliyi bu halde gördü.

İhsan, Asena’nın kendisinden para kaçırdığını öğrenince deliye döndü. Güveni zedelenen İhsan, evliliğini sürdüremeyeceğini anladı ve boşanmak istediğini söyledi. Asena hamilelik kozunu kullandı ve bir bebek beklediğini söyledi. İhsan bebek lafını duyunca iyice çileden çıktı ve Asena’ya o bebeği doğuramayacağını söyledi. Selim ise Asena ile yüzleşmek için eve geldiği sırada bebek lafını duyunca hiçbir şey söylemeden kapıyı kapatıp çıktı.

SELİM, SERRA’NIN PEŞİNDEN GİTTİ

Serra, kitap kulübünün düzenlediği geziye katılırken, Selim de onun peşinden gitti. Serra’nın kendisini affetmesi için önünde diz çöktü ve güvenini tazeledi. Selim’in Serra’nın çantasında kalan telefonu çalmaya başlayınca Serra, Selim’in odasına gitti ve ikili geceyi beraber geçirdiler. Gecenin sabahında Serra odada tek başına ağlarken, Selim’in yollara düşmesinin sebebi merak konusu oldu.

Selim ve Serra arasında ne yaşandı? İkilinin ilişkisi bitti mi? Asena, İhsan’dan boşanmayı kabul edecek mi? İhsan ve Nilgün arasında aşk mı filizlenecek? Burak, Serra’dan vaz mı geçti? Selim kendisine zarar vermeye devam edecek mi?

‘Sol Yanım’ onuncu bölümüyle çarşamba akşamı STAR TV ekranında olacak.