Ana sayfa Sosyal Medya Alev Alev dizisinin 3 güzeli seksi pozlarıyla olay oldu!

Alev Alev dizisinin 3 güzeli seksi pozlarıyla olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev’de 3 ünlü kadın oyuncu buluştu. 3’ü de farklı rollerde ve bambaşka bir dünyanın hikayesini izleyicilerin karşısına getirdi. Cemre karakterinde Demet Evgar, eşinden şiddet gören ama bunu kanıtlayamayan, herkesin deli olarak gördüğü bir kadını canlandırıyor. Oyuncu, kadınların ekrandaki haklarının savunucusu rolüne daha şimdiden aday gösterilmekte…

Çiçek karakterinde Hazar Ergüçlü, yangında ağır yaralanan ve hayatı bir anda çok değişecek bir kadına hayat veriyor. Dilan Çiçek Deniz de zengin ve güçlü bir kadın olmasının yanı sıra çevresindekilerin farkına yeni varan ve gerçekleri gördükten sonra çok değişecek olan bir başka kadın karakteri Rüya’yı canlandırıyor.

3 ünlü oyuncu Alev Alev dizisi ile adeta ekranda parladı. Demet Evgar özellikle müthiş oyunculuk performansı ile sosyal medyada da büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Dizinin hayranları da daha ilk bölümden Alev Alev’i sahiplendi.

3 ünlü ismin Be Style Magazine dergisine verdikleri seksi poz da işte tam da bu günde yine büyük bir yankı buldu. Hazar Ergüçlü o fotoğrafı instagram hesabından paylaştı.

Ünlü isimlerin hayranları seksi pozu çok beğendi ve birçok kişi sosyal medyada bu fotoğrafı yayınladı.

Alev Alev dizisinin 3 güzeli seksi pozlarıyla olay oldu! 7