Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Faruk’u Engin Hepileri’den manifesto gibi açıklama

Doğduğun Ev Kaderindir’in Faruk’u Engin Hepileri’den manifesto gibi açıklama

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Hepileri, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Faruk rolü ile dikkatleri çekti. Oyuncu, son zamanda tiyatroların kapalı olması nedeniyle sahneye çıkamamanın rahatsızlığını da yaşıyordu.

Tiyatro ile yaşayan isimlerden olan Hepileri, 9 Kasım saat 20.00’da Moda Sahnesi’nde sergileyecekleri Akciğer isimli oyunun duyurusunu yaparken, adeta manifesto olacak sözler sarf etti. Ünlü oyuncu, tiyatronun hayatı için anlamını aktardı.

Engin Hepileri, “Yaşadıklarımızdan dolayı yüreğimiz buruk ama mesleğimizin verdiği güçle oynamaya devam edeceğiz. Heyecanımız ve sıkı tedbirlerimizle yine sizlerle olacağız. Çünkü biliyoruz sanat bizi iyiye ve güzele yöneltecek. 5. Sezonumuzda bıkmadan usanmadan her türlü zorluğa rağmen ayaktayız” diye yazdı.

Tiyatro bir çok isim için bir zevk yada iş değil, aslında bir toplumsal görev. Oyuncuların çoğu da bu şekilde konuya yaklaşıyor.  Engin Hepileri de bu noktaya özellikle değindi.

Oyuncu, “Bizim için tiyatro sadece bir zevk yada iş değil aynı zamanda bir toplumsal görev. Görevimizin başındayız. Hepinizi bekliyoruz” diye yazdı.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Faruk'u Engin Hepileri'den manifesto gibi açıklama 7