Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz maç rüzgarına rağmen harika reyting aldı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz maç rüzgarına rağmen harika reyting aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin dün akşam yayınlanan 188. bölümü dikkat çeken bir reyting sonucu elde etti. Aslında dizinin 6. sezonu da gayet istikrarlı devam ediyor. Reytingler de iyi geliyordu. Ancak dün akşam TRT1 ekranlarında yayınlanan Türkiye – Letonya mücadelesi tüm yapımların reytinglerini düşüren güçlü bir etken oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün yayınlanmadığı, milli futbol maçının ekranda olduğu bir ortamda atv’de izleyicilerle buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne kadar güçlü bir hikayeye ve oyunculara sahip olduğunu aldığı reytinglerle bir kez daha gösterdi. Dizinin geçen haftaya göre AB ve ABC1 gruplarında bir miktar düşüş yaşamasına rağmen, ikili reyting oranlarına çok yakın oranlar alması, tüm kategorilerde aynı başarıyı sergilemesi önemli bir mesaj…

Milli futbol maçına rağmen bir dizinin gücünü pek de kaybetmeden, izleyicisini kendi ekranında tutabilme başarısını sergileyene EDHO dün akşam tüm kategorilerde gün ikinciliği de elde etti.

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer’in başrollerinde yer aldığı dizinin geçen haftaki bölümüne ise Ceylan karakterine hayat veren Sanem Çelik’in ayrılığı damga vurmuştu.

Dün akşam Fox TV ekranında Baraj dizisi de gayet iyi reytingler alarak izleyicisini maç heyecanına kaptırmadı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman ve Gizem Karaca üçlüsünün güçlü oyunculuk performansları ve iyice entrika halini alan hikayesi ile Baraj tüm kişilerde dün akşam 6. oldu. AB’de düşük kalan dizi günü 11. bitirdi ve ABC1’de de 7. sırada yerini aldı.

Hekimoğlu dizisi ise dün akşam 43. bölümü ile yayındaydı. Dizinin reytingleri gayet iyi geldi. AB grubunda günü 5. sırada bitiren dizi, ABC1’de ise 9. oldu. Dizinin total performansı ise düşük ve 15. sırada günü tamamladı. Hekimoğlu, 7 bölüm sonra yani 50.bölümde final yapacak.

İşte 30 Mart Salı akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz maç rüzgarına rağmen harika reyting aldı! 7