Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’ın Yasak Elma’da kimi oynayacağı ortaya çıktı! İşte yeni imajı…

Berk Oktay’ın Yasak Elma’da kimi oynayacağı ortaya çıktı! İşte yeni imajı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Berk Oktay, 4 sezon boyunca Fox TV’de yayınlanan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi Komutanı Kağan Bozok karakterine hayat vermişti. Oyuncu, Eskişehir’de çekimleri yapılan dizide, zorlu şartlarda çalışmış ve oyunculuğuyla da büyük beğeni toplamıştı.

Sezon başından beri Savaşçı dizisiyle ilgili muamma sürüyordu. Yeni sezon için çekimleri başlamayan dizi ile anlaştığı söylenen Berk Oktay’ın dün instagram hesabından yaptığı açıklama ile artık Savaşçı dizisi ile ilişkisinin bittiği ortaya çıktı. Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Savaşçı’da Kağan Bozok’u oynayacak başka oyuncu arayışına girdi bile.

Med Yapım ise sosyal medya hesabından Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisine geldiğini duyurduğu. Geçtiğimiz haftalarda diziden Halit Argun karakterini oynayan Talat Bulut ile birlikte 5 oyuncunun ayrılacağı gündeme gelmişti. Diziden ayrıca Kerim’i oynayan Gökhan Alkan, Kaya’yı oynayan Barış Kılıç, Yiğit’i oynayan Doğaç Yıldız ve Lila’yı oynayan Buçe Buse Kahraman da ayrılıyor.

Tabii bu durum yeni oyuncuların diziye katılacağını da beraberinde getiriyor. Yasak Elma’nın kadrosuna katılan Berk Oktay’ın kimi oynayacağı ise merak konusuydu.

Sonunda bu da ortaya çıktı. Berk Oktay’ın Savaşçı’dan ayrılma kararının hemen ertesinde Med Yapım, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Dizide Berk Oktay’ın Çağatay isimli birini oynayacağı öğrenilirken, yayınlanan fotoğrafla da Oktay’ın dizideki yeni imajı ortaya çıkmış oldu…

Medyapım’ın sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşım yapıldı:

Berk Oktay'ın Yasak Elma'da kimi oynayacağı ortaya çıktı! İşte yeni imajı... 7

Fotoğrafta iddialı bir takım elbise giyen Çağatay karakterinin yakasındaki büyük rozet ise dikkat çekti. Zengin bir adam imajıyla ortaya çıkacağı anlaşılan Berk Oktay’ın diziye nasıl bir ivme katacağı da merak konusu. Şimdilik Berk Oktay’ın Yasak Elma dizisindeki rolü ile ilgili bilgiler böyle. Bir kaç bölüm sonra diziye dahil olması beklenen oyuncunun nasıl birini canlandıracağı büyük merak konusu…