Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev ve Çukur dizilerinin başrol oyuncuları, aynı projede buluşuyor!

Alev Alev ve Çukur dizilerinin başrol oyuncuları, aynı projede buluşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin iki dizisi Alev Alev ve Çukur, yakında final yapacaklar. Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisi, ekrana bu sezon gelmişti. Netflix’te yayınlanan Alevlerin Ardından isimli Fransız yapımı dizinin uyarlaması olarak ekrana gelmeye başladı.

Kadrosunda Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş ve Cihangir Ceyhan’ın rol aldıkları dizi, ne yazık ki 2. sezonu göremeyecek. Dizi, 3 Haziran Perşembe akşamı 29. bölümüyle birlikte final yapacak.

Bu arada Çukur dizisi de 4. sezonun sonuna ve finale doğru yaklaşıyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldıkları dizide sona ilerliyor.

Oyuncuların şimdiden yeni projeleri ortaya çıkmaya başladı bile. Yeni bir proje ile ilgili gelen bilgilerde Çukur ve Alev Alev’in finalinin ardından, iki dizinin oyuncusunun aynı filmde bir araya geleceği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiyle göre, Alev Alev’de Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü ile Çukur’da Vartolu Sadettin’i oynayan Erkan Kolçak Köstendil, Soner Caner’in Gönül isimli sinema filminde başrolde oynayacaklar.

Alev Alev ve Çukur dizilerinin başrol oyuncuları, aynı projede buluşuyor! 7

İkiliyi buluşturacak film şimdiden merak konusu olurken, çekimlerin ise Antalya’da yapılacağı belirtilmekte…