Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aleyna Tilki, Aleyna’nın daha az akıllısı! Aleyna Tilki, adeta beyin yaktı!

Aleyna Tilki, Aleyna’nın daha az akıllısı! Aleyna Tilki, adeta beyin yaktı!

tarafından ker_def

Eser Yenenler Show programı tv8 ekranında izleyicilerle ilk bölümüyle 14 Kasım Çarşamba akşamı buluştu. Jet Sosyete’nin hemen ardından programına başlayan Eser Yenenler, ilgi çekici bir hikaye ile giriş yaptı.

Televizyon Gazetesi Detay

Eser Yenenler Show programının ilk bölümü 14 Kasım Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu. Eser Yenenler, programın açılında rock grubu kuracağı ile ilgili çıkan haberi yalanladı.

Yenenler, geçmişe dönerek lise ve üniversite yıllarında grup konusunda deneyimleri olduğunu anlattı.

Eser Yenenler, Bursa ve İstanbul’daki iki konserinden görüntüleri izleyicilerle paylaştı. Görüntülerde Eser Yenenler, solist olarak grupta yer alırken Oğuzhan Koç ise arka planda çalan grupta yer alıyordu.

Eser Yenenler, Marmara Üniversitesi öğrencilerine verdikleri konserin görüntülerinin ardından, “Ben müziği bu konserden sonra bıraktım ama uzağa bırakmadım Oğuzhan’a bıraktım” açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki, Aleyna'nın daha az akıllısı! Aleyna Tilki, adeta beyin yaktı! 7

3 Adam’ın ayrıldığı ile ilgili söylemlere de esprili bir üslupla yanıt veren Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un farklı yollardan farklı başarılar kazandıklarını hatırlattı.

ALEYNA TİLKİ, 3 KİŞİLİKLİ!

Programın ilk konuğu olan Aleyna Tilki ise sözleriyle büyük dikkat çekti. Tilki’nin sözleri sosyal medyada anında karşılık buldu.

“Aleyna bu neyin kafası” diyenler çoğunluktaydı. Çünkü Tilki, Aleyna ile Aleyna Tilki diye iki karakteri olduğundan sahsetti.

Hatta “Aleyna Tilki’yi zekasızlığı yüzünden sevdiler” ifadesini kullandı.

Aleyna’nın gerçek benliği olduğunu anlatan, Aleyna Tilki’nin ise Aleyna’nın daha az akıllısı olduğunu anlatan genç şarkıcı, herkesi aklını fena halde karıştırdı.

Genç şarkıcı, “Aleyna Tilki bana çok iyi geliyor. Ben çok ağır bir insanım. oturup odamda triplere girdiğim anda sokağa çıkıyorum. O pembe kız bana çok iyi geliyor” diyerek sokakta başka, evde başka birisi olduğunu vurguladı.

Emrah Karaduman’ın şarkısına klip yapan Tilki, daha önceki açıklamasında “Bu şarkıdan sonra, resmi olarak ‘Aleyna baba’ olacağım sanırım” diye konuşmuştu.

Eser Yenenler, Tilki’nin bu sözünü hatırlattı ve “Aleyna Baba da oldun şimdi. 3 karakteri yönetiyorsun. Allah kolaylık versin” diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Amerika seyahatinde başına gelenleri anlatan Tilki, havalimanında ve Hollywood sokaklarında kendisini tanıyan kişiler olduğunu anlattı. Universal Stüdyoları’na görüşme için gittiğini anlatan Aleyna Tilki, burada başından geçen olayı aktardı:

“Dünya üzerinde tek korktuğum şey kertenkele… Universal’da hobi odası varmış, iguana hobi odası… Üzerimde pembe bornoz ve saten pijamalar varken odaya girdim. Baygınlık geçirdim, hastaneye kaldırdılar. Çok iyi dil de bilmediğim için kendimi ifade edemedim.”

Tilki, Diplo ile yaptığı konuşmalardan da bahsetti ve birlikte Türkçe bir şarkı yapmaya ikna ettiğini anlattı.