Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir’in müthiş planı, Vedat’ı fena köşeye sıkıştırdı! Sen Anlat Karadeniz’de oyun içinde oyun!

Tahir’in müthiş planı, Vedat’ı fena köşeye sıkıştırdı! Sen Anlat Karadeniz’de oyun içinde oyun!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 30. bölümünde Tahir, Vedat’a çok akıllıca bir oyun oynadı!

Nefes’ten şikayetçi olan Vedat, onun gözaltına alınmasını sağladı ama delil olmadığı için mahkeme 1 ay sonrasına ertelendi ve Nefes tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Vedat, Nefes’in kendisini vurduğu silah ve duvara saplanan mermi çekirdeğini saklamış ve bunu delil olarak mahkemeye sunmak için bekliyordu.

Nefes ve Tahir’e, bu delilleri vermemek için boşanma şantajı yaptı.

Ancak Nefes, ne olursa olsun birlikte mücadele etmek istediğini ve boşanmayacağını söyledi. Tahir’le birlikte Vedat’ın oyununu bozmanın başka bir yolunu aramaya başladılar.

Tahir'in müthiş planı, Vedat'ı fena köşeye sıkıştırdı! Sen Anlat Karadeniz'de oyun içinde oyun! 8

Tahir, Vedat’ın kendi gemilerine Cemil aracılığıyla koydurduğu silahları duydu. Yangazlar, Nazar sayesinde polisten önce gemideki silahları alıp ormana saklamıştı. Murat ve Fatih, abilerine bunu anlatınca, Tahir de bir plan yapmaya koyuldu.

Vedat’ın silahıyla onu vurdu aslında! Ancak oyunun içinde başka bir oyun vardı!

Tahir, kargo aracılığıyla Vedat’ın evine 2 koli göndertti. Vedat’ı konuşmak için bir yere çağırdı. O kolilerin evinde olduğunu gösteren görüntüyü izletti. Cemil’in gemisine koydurduğu silahların kendi evinde olduğunu ve ihbar edeceğini söyleyince Vedat yelkenleri indirdi.

Tahir’in bu oyunu üzerine Vedat büyük şoka uğradı. Vedat’ın yapacağı bir şey kalmamıştı. Avukatını aradı. Bu sırada avukatın yanına yangazlar geldi. Vedat, avukata silahı ve mermiyi onlara teslim etmesini söyledi. Avukat da teslim etti.

Tahir'in müthiş planı, Vedat'ı fena köşeye sıkıştırdı! Sen Anlat Karadeniz'de oyun içinde oyun! 9

Böylece Nefes’i mahkum ettirecek delili Tahir almış oldu ve kendilerini Vedat’ın bu şantajından kurtardılar.

Ancak büyük şoku Vedat eve gidince yaşadı. Kolileri açtığında içinde kağıt parçaları, ıvır zıvır şeyler olduğunu gördü.

Bir paket de kayısı vardı. Üstündeki notu okuduğunda Tahir iyice delirdi. Mithat’ın Malatya’ya tayin edilmesine neden olan Vedat, ona giderken ‘Kayısı gönder oradan’ diyerek dalga geçmişti. Tahir bu olayı hatırlatıp kayısıyı Mithat’ın gönderdiğini söyleyerek Vedat’ı iyice çıldırttı.

İşte Tahir’in Vedat’ın planını bozduğu o sahneler: