Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Demet Özdemir kazandığını kıyafete yatırıyor dedirtti!..

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kazandığını kıyafete yatırıyor dedirtti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda isimli Disney Plus dizisinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte yoğun çalışma temposuna geri dönen ünlü oyuncu Demet Özdemir’in attığı her adım magazin basınında haber olmaya devam ediyor.

Demet Özdemir’in sarkıcı Oğuzhan Koç ile evlilik yolunda ilerleyen ilişkisi ve iş yaşantısıyla olduğu kadar konuşulduğu bir başka konu daha var; Kıyafet kombinleri…

Güzel giyinmeyi seven başarılı oyuncu zaman zaman giydikleri, seçtiği kombinler ve kıyafete yaptığı harcamayla da  magazin basınında gündem oluyor. Bir magazin sitesinde yer alan habere göre Demet Özdemir giyimine yine servet harcadı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir kazandığını kıyafete yatırıyor dedirtti!.. 7

Sitede yer alan bilgilere göre; Demet Özdemir’in küpeden ayakkabıya üzerindekilerin toplamı değerinin 111 bin 500 TL değerinde olduğu iddia edildi.

Siyahlara bürünen oyuncunun kombinindeki montun 43 bin TL, çantasının 33 bin TL, küpelerinin20 bin 500 TL ve spor ayakkabısının 15 bin TL değerinde olduğu yazıldı. Bu paylaşımı gören oyuncunun hayranları; ‘Ünlü oyuncu kazandığı parayı kıyafete yatırıyor’ dedi.

Oyuncunun kıyafet tercihi ise hayranlarını ikiye böldü; Bazı hayranları kıyafeti oyuncuya çok yakıştırırken bir kısım hayranı ise kombini beğenmedikleri yönünde yorumlarda bulundular.

Dünyayla Benim Aramda isimli dizide Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolü paylaşan oyuncuyu hayranları yine etkili bir rolle izleme fırsatı bulacak.

Yapımda ‘İlkin’ karakterini canlandıracak olan Demet Özdemir, bir dergi patronu ve ekibiyle birlikte içerik hazırlama telaşını yaşayacak. Oyuncu dizide Buğra Gülsoy!un canlandırdığı ‘Tolga’ karakteriyle aşk yaşayacak.