Ana sayfa Sosyal Medya Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı!

Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncular Hazal Kaya, bir süre önce çekimlerini tamamladığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin Netflix’te yayınlanacağı tarihi açıkladı. Bu duyuruya eşi Ali Atay’dan sevgi dolu bir yorum geldi. Bu aşk dolu yorum oyuncuların hayranlarından büyük alkış aldı.

En son Fox TV’de yayınlanan Misafir dizisi reytinglerden kötü sonuç alınca kısa sürede sona eren Hazal Kaya, çok yakında Netflix’te hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Yetenekli oyuncunun yaz aylarında çekimlerini tamamladığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi nihayet ekrana geliyor.

Hazal Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda büyük bir hevesle çalıştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin Netflix’te ekrana geleceği tarihi açıkladı. Kaya paylaşımında “Ah bu günün gelmesini ne çok beklediiik!Çok mutluyum, çook heyecanlıyııım! Hangi yıldayız? #PeraPalastaGeceYarısı 3 Mart’ta @netflixturkiye ‘de!!Macera Başlasın!!” diye yazdı.

Bunun üzerine Ali Atay’dan eşi Hazal Kaya’ya müthiş bir destek geldi. Ali Atay, Hazal Kaya’nın gönderisini paylaşarak “Helal olsun sevgilime be! Gurur duyuyorum.” diye yazdı. Ali Atay’ın bu paylaşımı iki oyuncunun hayranlarından çok büyük takdir aldı.

Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı! 11

Hazal Kaya ve Ali Atay birkaç gün önce bir ihanet iddasıyla gündeme gelmişti. İddiaya göre Ali Atay, eşi Hazal Kaya’yı aldatıyordu. Bunun üzerine Hazal Kaya’dan aşkını dile döken bir paylaşım yapmıştı. Hayranları da bu iddiaya inanmamıştı. Dolayısıyla Ali Atay’ın, Hazal Kaya’nın yeni dizisiyle ilgili yaptığı paylaşım herkesten büyük alkış aldı.

Bir dönem dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde Hazal Kaya başrolü Selahattin Paşalı ile paylaşıyor. Paşalı, Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Hazal Kaya, dizide günümüzde yaşayan ancak zamanda yolculuk yaparak 1919’lu yıllara geri dönen Esra karakterini canlandıracak.

3 Mart’ta Netflix ekranında izleyiciyle buluşacak olan ve sekiz bölümden oluşacak dizinin prodüksiyonu Karga Seven Pictures’a ait. Hayranlarının Ali Atay’ın yaptığı destek paylaşımı üzerine yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı! 12 Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı! 13 Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı! 14 Ali Atay’ın Hazal Kaya’ya desteği hayranlarından büyük alkış aldı! 15