Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kadın cinayeti ile gelen büyük sır şoke etti!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kadın cinayeti ile gelen büyük sır şoke etti!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi dün gece 18. bölümüyle ekranlara geldi. Bora’nın sırrının yavaş yavaş ortaya çıktığı bölüm, izleyicinin nefeslerini tutup seyrettiği anlara sahne oldu.

Bora ile Yıldırım’ın arasındaki ilişkiden şüphelenen Senem, Bora’nın foyasını ortaya çıkarmaktaki kararlı davranışıyla geldi ekrana. Her zamanki gibi Cevher kardeşler arasında bir toplantı yapıldı ve plan oluşturuldu. Tabii bu sefer bir kişi fazla, üvey kardeş Deniz ile birlikte.

Senem, Deniz ile birlikte Bora’nın evinin yolunu tutarken, Azra ile Güneş ipucundan buldukları gizemli eve doğru yola çıktılar. Senem, Deniz’in yardımı ve mükemmel planları sayesinde Bora’nın evine girmeye başardı. Azra ile Güneş ise bu sırada buldukları evinde açık kapısından kolayca içeriye girdiler.

Her iki kardeş ekip de Bora’nın neyin peşinde olduğunu araştırırken hiç beklemedikleri belge ve fotoğraflara ulaştılar. Buldukları gazete kupüründe, “Genç Avukat Feriha Demir’i Katleden Vedat Parmaksız Hakkında İdam Kararı… Akşam saat 22:15 sıralarında iş yerinden ayrılıp evine gitmek üzere tren istasyonuna giden genç kadına tecavüz eden Vedat Parmaksız yakalandı. Cani adam polise verdiği ifadesinde cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla anlattı. Tecavüze yeltendiği kadın karşı koyunca şiddet uyguladığını, kadının öldüğünü fark edince de korkup denize attığı öğrenildi” yazıyordu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde kadın cinayeti ile gelen büyük sır şoke etti! 7

Buldukları kupüre Azra ile Güneş anlam veremezken esas sırrı Bora ile Yıldırım’ın fotoğrafına ulaşan Senem’in bulduğu mektup mu aralayacak? Genç Avukat Feriha Demir ile Vedat Parmaksız kim? Bora ile aralarında nasıl bir ilişki var? Kardeşler izinsiz girdikleri evlerde kime yakalanacaklar?

Bu soruların cevaplarını haftaya Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümle öğrenmeye çalışacağız ama şimdiden “Vedat’ın oğlu Yıldırım” gibi birçok teori sosyal medyada ortaya atılmaya başlandı bile..