Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ali Sunal, Güldür Güldür Show dışında hayranlarına yeni bir sürpriz yapacak!

Ali Sunal, Güldür Güldür Show dışında hayranlarına yeni bir sürpriz yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2013 yılından bu yana Güldür Güldür Show ekibinin başında bulunan Ali Sunal, hem sahnede hem de televizyon ekranında izleyicilere kahkaha attıran bu proje ile yeni sezonda da izleyicilerle buluşacaklarını duyurdu.

Güldür Güldür Show’un zaman zaman siyasi skeçleri büyük dikkat çekerken, ayrıca bazı dizilerle ilgili yapılan esprili skeçler de yine sosyal medyada çok konuşulan işler olmuştu. Güldür Güldür Show programının yanı sıra yeni bir sürprize daha hazırlanan oyuncu, BKM Film’in yapımcılığında bir sinema filminde yer alacak.

Ali Sunal ile Doğa Rutkay ikilisinin başrolünde yer aldığı bu sinema filmi için ikili bir araya geldi. Doğa Rutkay, izleyicilerin kendisini şimdiye kadar görmediği şekilde hem rüküş hem de görgüsüz bir karakteri canlandıracağını söyledi.

Ali Sunal, Güldür Güldür Show dışında hayranlarına yeni bir sürpriz yapacak! 7

Ali Sunal da yine farklı ve kendisini zorlayacak bir rolü canlandıracağını anlattı. Sunal, yeni sezon ile ilgili planlarını şu sözlerle ifade etti:

“Güldür Güldür Show ile güzel şeyler yapacağız. Ondan öncesinde de sürprizimiz olacak. Onun toplantısındaydık. Film projesi. Ben de biraz değişik karakterdeyim. İnşallah becerebilirim, inşallah seyirci mutlu olur.”

Kendisini zorlayacak karakterlerin teklif edilmesinden memnun olduğunu anlatan Ali Sunal, film projesinde herkesin çok şaşıracağını ifade etti.

Bir komedi filmi için sete çıkmaya hazırlanan Ali Sunal, kendisini zorlayacak bir karakter olduğunu ve çok farklı bir rolde yer alacağı için de heyecanlı gözüküyordu.