Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’dan sonra Burcu Özberk’ten dizi bekleyen hayranlara kötü haber!

Aşk Mantık İntikam’dan sonra Burcu Özberk’ten dizi bekleyen hayranlara kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, uzun yıllardır televizyon dizilerinin vazgeçilmez kadın oyuncularından birisi oldu. Özellikle de romantik komedi dizilerinde çok başarılı performanslar ortaya koyan oyuncu, dizilerin elde ettiği başarı sayesinde de hem ülkemizde hem de yurt dışında çok tanınan isimler arasına katıldı.

Burcu Özberk, en son Aşk Mantık İntikam isimli dizide İlhan Şen ile partnerlik yaptı ve geçtiğimiz yaz aylarında başlayan proje başarılı oldu ve Nisan ayına kadar da devam etti. Burcu Özberk, dizinin finalinin ardından dinlenme süreci yaşarken, yakın zaman önce de yeğeninden korona kaptığını ve çok zor bir süreç atlattığını anlattı.

Ağrıları hala devam eden oyuncu hem başının hem de sırtındaki ağrıların bir türlü geçmediğini açıkladı. Oyuncu, Rüyanda Görürsün isimli film projesi için Eylül ayının ortasında sete çıkacak. Disney Plus’ta yayınlanacak olan filmde Murat Boz ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, sonraki süreçte ise dinlenmek istediğini açıkladı.

Burcu Özberk, özellikle son yıllarda sürekli çalışması ve yaşadığı koronavirüs tecrübesi sonrasında dinlenmek istediğini duyurdu. Bu sözleri ile de oyuncu yakın bir zaman içinde yeniden dizi ile ekranlara dönmeyeceği de ifade etmiş oluyor.

Aşk Mantık İntikam'dan sonra Burcu Özberk'ten dizi bekleyen hayranlara kötü haber! 7

Burcu Özberk, “3-4 ay ben kesin tatil yapacağım. Kafamı dinlendireyim istedim. Yazın tadını çıkardım. İstanbul’da çok vakit geçirdim, tatilde yaptım” diye konuştu.

Burcu Özberk, dizi setlerindeki yoğunluğa yeniden girmeden önce 3-4 ay kadar dinlenmek ve kendisini toparlamak istiyor.

Rüyanda Görürsün filminin senaryosunun kendisini heyecanlandırdığını ve eğlenceli bir yapım olacağını söyledi. Oyuncu, “Murat da çok sevilen birisi. Ben de önceden tanıyordum. Çok iyi bir insan. Çok da doğal bir yerden oynayan birisi ve onunla da çalışacağım için heyecanlıyım” dedi.

Film projesi dışında hiçbir anlaşmasının bulunmadığını da ifade eden ünlü oyuncu, kendisine teklifler geldiğini ve menajerinin de görüşmeleri sürdürdüğünü anlattı.

Burcu Özberk, en güzel ve en iyisi olması için de içine sinen bir projenin gelmesini bekliyor.

Sinemanın hikayesi belli olduğu için kendisini daha da çok memnun ettiğini anlatan oyuncu, çalışma saatlerinin de belirli olması nedeniyle bu tür projeleri daha çok sevdiğini anlattı.