Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alice Müzikali öncesi ünlü oyuncular nasıl kilo verdi?

Alice Müzikali öncesi ünlü oyuncular nasıl kilo verdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  İki yıllılk bir aranın ardından yeniden sahnelere dönen ‘Alice Müzikali’nin oyuncuları Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim tam kadro olarak Show TV’de Ömür Sabuncuoğlu’nun konuğu oldu.

Alice Müzikali’ni çok özlediklerini belirten ekip, “Bizim için yarım kalan bir şeydi. Beraber dans etmeyi, şarkılar söylemeyi çok özlemişiz” açıklamasını yaptı.

Oyuncularının Alice Müzikali öncesi kilo verdikleri dikkatlerden kaçmadı. Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın hipnozla kilo verdikleri ileri sürülmüştü. İkili, bu haberi görünce gözlerine inanamadıklarını ifade ederek, “Toplamda 16 kilo vermişiz. Kilo verdiğimiz doğru ama hipnozla kilo vermek çok komik!” diyerek, iddiaları yalanladı.

Alice Müzikali öncesi ünlü oyuncular nasıl kilo verdi? 8

‘Alice Müzikali’ne hazırlık döneminde Serenay Sarıkaya da önemli bir karar almış. Çok sevdiği peynirle birlikte tüm süt ürünlerini bırakma kararı alan Sarıkaya, “Peynir rüyalarıma giriyor. Yemeyi çok seviyordum. Bir kalıp peyniri ısırdığımı görüyorum rüyamda. Ama bana iyi gelmediğini anladığım için bıraktım.” dedi.

10 kilo aldığını söyleyen Şükrü Özyıldız da “Doktora gittik, B vitamini eksikliği çıktı. O gün bugündür hep sağlıklı yaşamaya gayret ediyorum.” ifadelerini kullandı.

‘Alice Müzikali’ oyunu sırasında yaşanan komik olayları da anlatan ekibin en unutulmaz anılarından biri, Merve Dizdar ile Serenay Sarıkaya arasında yaşanmış. Sarıkaya, oyun esnasında Dizdar’ın saçının dağıldığını fark ettiğini ve onu o halde görünce gülme krizine girdiğini söyleyerek, “Kendimizi tutamadık. Oyuna devam edemiyorum ve çok önemli bir sahneydi. Benim için çok zordu.” dedi.

Alice Müzikali öncesi ünlü oyuncular nasıl kilo verdi? 9

Alice’in ilk gösterimi sırasında sahnede giydiği iç eteğinin bir anda çıkmasını da anlatan Serenay Sarıkaya, “İlk kez sahneye çıkıyorsun ve sahnede eteğin düşüyor. O an ne yapacağımı bilemedim. Neyse ki oyunculardan biri sahnenin arkasına itti eteği.” ifadelerini kullandı.

Oyun Şubat ayında, 8- 12 ve 13 Şubat tarihlerinde Zorlu PSM’de izleyicisi ile buluşuyor. Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip ‘Alice Harikalar Diyarında’, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak yeniden sahnedeki yerini aldı.