Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin hayalindeki meslekle hayranlarını şaşırttı!

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin hayalindeki meslekle hayranlarını şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Başrolünde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonuyla hayranlarının karşısına çıkan Cansu Dere, ekranların en sevilen oyuncularından biri. Cansu Dere bir dergiye verdiği röportajda hayalindeki mesleği açıklayarak hayranlarını çok şaşırttı.

Bugüne kadar birçok başarılı yapımda yer alan ve en son Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Asya karakteriyle başarısını perçinleyen Cansu Dere, ekranların en güzel ve başarılı oyuncularından. Modellikten gelmesine rağmen oyunculuktaki performansını her projesiyle daha da yükselten güzel oyuncunun hayalindeki meslek aslında hiç kimsenin aklına gelmeyecek türden.

Instyle dergisine röportaj veren Cansu Dere, oyuncu olmasaydı hayalindeki mesleği açıkladı. Dere, “Eğer oyuncu olmasaydım doğal yaşam parkında hayvan bakıcısı olarak çalışmak isterdim” dedi. Güzel oyuncu en çok pandalarla ilgilenmeyi hayal ettiğini de belirtti.

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin hayalindeki meslekle hayranlarını şaşırttı! 7

Yetenekli oyuncu şu aralar Sadakatsiz dizisiyle ekranda. Dizinin son aylarda düşen reytingleri de gündemde. Ancak oyuncunun adı bu aralar yeni bir projeyle daha anılıyor. Projenin adı Siyaha Bulaşan Kadınlar.

Yazar Büşra Cebe’nin romanı Siyaha Bulaşan Kadınlar’ın dizi haline getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisi için altı kadın başrol oyuncusu aranıyor. Disney Plus için çekilecek dizi için düşünülen isimler arasında Cansu Dere de yer alıyor. Ayrıca Beren Saat ve Tuba Büyüküstün’ün ismi de geçiyor.

Medyapım’ın dizi haline getirmeyi düşündüğü Siyaha Bulaşan Kadınlar projesinin yönetmeni olarak ise Özer Feyzioğlu’nun adı geçiyor. Siyaha Bulaşan Kadınlar’da Büşra Cebe bir grup İstanbullu kadının kesişen yaşamları üzerinden bizi siyahın tüm tonları ile yüzleştiriyor.