Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz Süslü Korkuluk için imajını baştan sona yeniledi!..

Alina Boz Süslü Korkuluk için imajını baştan sona yeniledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’nin Maraşlı dizisinde canlandırdığı ‘Mahur’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan güzel oyuncu Alina Boz yeni dizisi Süslü Korkuluk için imajını baştan aşağı yeniledi.

Süslü Korkuluk’da Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçmeye hazırlanan oyuncu, saçlarının boyunu kısalttı. Güzel oyuncu yeni imajını, ‘Yeni bir şey’ notunu düşerek instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Alina Boz’un kısalan saçlarıyla paylaştığı fotoğraflar hayranları tarafından çok beğenildi. Ayrıca, aralarında Cemre Baysel, Farah Zeynep Abdullah ve Rojda Demirer’in de bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı  yorumlarında Boz’un yeni saç modelini çok beğendiklerini dile getirdiler.

Alina Boz Süslü Korkuluk için imajını baştan sona yeniledi!.. 8

Sezonun en çok merak edilen yapımlarından birisi olan Süslü Korkuluk için böyle bir değişikliğe gittiği düşünülen oyuncunun kısa küt kestirdiği saçları hayranlarından da tam not aldı.

Alina Boz Süslü Korkuluk için imajını baştan sona yeniledi!.. 9

Alina Boz’un Çağatay Ulusoy ile partner olacağı Süslü Korkuluk dizisinin ilk önce TV8’de yayınlanacağı gündeme gelmişti ancak daha sonra yaşanan gelişmelerle televizyon kanallarının çok yüksek bütçesi nedeniyle Süslü Korkuluk dizisini yayınlamayı göze alamadığı, bu sebeple dizinin dijital platformlara götürüldüğü ve Netflix ile anlaşıldığı ortaya çıktı.

Bu durum platforma üye olmayanları üzecek ancak uzun süredir beklenen bir dizi olarak en azından iptal olmadan yayınlanma şansını bulacak olması da bir başka sevindirici gelişme…