Ana sayfa Dizi Haberleri Arka arkaya iki projesinde hüsran yaşayan Ozan Dolunay ekrana dönüyor!

Arka arkaya iki projesinde hüsran yaşayan Ozan Dolunay ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisiyle elde ettiği başarının ardından rol aldığı iki dizide de aradığını bulamayan Ozan Dolunay yeni bir projeyle setlere dönmeye hazırlanıyor. Üstelik son dönemin çok popüler bir kadın oyuncusuyla başrolü paylaşacak.

Dizi oyunculuğuna 2015 yılında Küçük Tatlı Yalancılar dizisiyle başlayan Ozan Dolunay, Oyunbozan, Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi, Darısı Başımıza gibi dizilerde rol aldıktan sonra Zalim İstanbul’la en büyük çıkışını yaptı. Dizide zengin Karaçay ailesinin şımarık büyütülmüş oğlu Cenk’i canlandıran Dolunay performansıyla büyük övgü aldı.

Yakışıklı oyuncu ardından İyi Günde Kötü Günde dizisinde başrolü Elçin Sangu’yla paylaştı. Ancak romantik komedi türündeki dizi tutmadı ve altıncı bölümüyle final yaptı. Ozan Dolunay ardından başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Misafir dizisinde rol almaya başladı. Ancak bu dizi de aldığı düşük reytingler sonucu beşinci bölümde sona erdi.

Arka arkaya iki projesinde hüsran yaşayan Ozan Dolunay ekrana dönüyor! 7

Arka arkaya iki dizisinde büyük hüsran yaşayan yetenekli oyuncu şimdi yeni bir projeyle gündemde. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ozan Dolunay, Merve Kült isimli filmde başrolü Ahsen Eroğlu ile paylaşacak.

Çekimlerine Mart ayında başlanacak filmin dijital bir platforma yayınlanacağı belirtiliyor. Filmin içeriği ve diğer oyuncularıyla ilgili bilgi ise henüz yok. Son dönemin çok sevilen isimlerinden Ahsen Eroğlu kısa süre önce gazetecilere yaptığı açıklamada yeni filminin müjdesini vermişti.

Kızıl saçları ve farklı yüzüyle dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki oyuncu en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Eroğlu dizide Deniz Can Aktaş ile çok uyumlu bir çift olmuş ve sosyal medyada uzun süre gündemde yer almıştı.

Merve Kült filmi, Ceylan Naz Baycan’ın “Merve Kült-Bir Çöküş ve Diriliş Öyküsü” kitabından uyarlanıyor. Filmin yönetmenliğini  Cemal Alphan, yapımcılığını ise O3 Medya üstleniyor.