Ana sayfa Sinema Neredeyse beş yıldır ulusal kanalda görünmeyen Çağatay Ulusoy hayranları Delibal ile hasret giderecek!

Neredeyse beş yıldır ulusal kanalda görünmeyen Çağatay Ulusoy hayranları Delibal ile hasret giderecek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Çağatay Ulusoy çok uzun süredir ulusal bir kanalda yer almıyor. Dolayısıyla hayranları onu görmeyi çok özledi. Çağatay Ulusoy hayranları perşembe akşamı Star TV’de yayınlanacak Delibal filmiyle hasret giderebilecek.

Son günlerde Süslü Korkuluk filmiyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy en son 2016-17 yılında yayınlanan İçerde dizisiyle ulusal kanalda hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen dizide başrolde yer alan Ulusoy ardından hep dijital kanallarla çalıştı.

Netflix için çekilen Muhafız Hakan’dan sonra BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle ekrana gelen Ulusoy bu iki dizi arasında Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin bir bölümüne konuk oyuncu olmuştu.

Yakışıklı oyuncu son günlerde Süslü Korkuluk dizisiyle gündemde. İlk ortaya çıktığında dizinin TV8’de yayınlanacağı haberi, hayranlarını yakışıklı oyuncuyu yıllar sonra yeniden bir ulusal kanalda görecekleri için çok mutlu etmişti. Ancak çıkan anlaşmazlık sonucu dizinin TV8 yerine Netflix’te yayınlanmasına karar verildi.

Ancak Çağatay Ulusoy’u çok özleyen hayranları, perşembe akşamı Star TV’de yayınlanacak Delibal filmiyle hasret giderebilecek. Ay Yapım tarafından 2015 yılında çekilen filmde Ulusoy başrolü Leyla Lydia Tuğutlu ile paylaştı.

Yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği filmin konusu şöyleydi: Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış, Bipolar hastası olmakla beraber, hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da…

Delibal filmi perşembe akşamı saat 22:45’te Star TV’de.