Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, Süslü Korkuluk’tan sonra bir projeye daha imza attı!

Alina Boz, Süslü Korkuluk’tan sonra bir projeye daha imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi. com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan genç oyuncularından Alina Boz, kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya devam ediyor. Halen Bandırma Füze Kulübü filminin çekimlerine devam eden güzel oyuncu, Süslü Korkuluk dizisinde Çağatay Ulusoy’la başrolü paylaşmaya hazırlanıyor. Alina Boz bu arada bir projeye daha imza attı.

Güzel oyuncu Alina Boz, 2014 yılında Paramparça dizisiyle oyunculuğa adım atmış ve daha ilk projesiyle kendini göstermeyi başarmıştı. Boz’un kariyerinde en büyük çıkış yapmasını sağlayan ise Maraşlı ve Aşk 101 dizileri oldu.

ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinde başrolü Burak Deniz’le paylaşan Boz, dizi çok ilgi görmese de sayesinde kariyerinde büyük bir çıkış yaptı. Netflix’te yayınlanan gençlik dizisi Aşk 101’de canlandırdığı Eda karakteriyle de oyunculukta umut verdiğini kanıtladı.

Alina Boz, Süslü Korkuluk’tan sonra bir projeye daha imza attı! 7

Bu hızlı yükselişin ardından Alina Boz, Bandırma Füze Kulübü isimli filmin başrolü için anlaştı. Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini üstlendiği ve gerçek bir hikayeyi anlatan filmde Alina Boz başrolü Deniz Can Aktaş ile paylaşıyor.

Alina Boz son olarak büyük bir iddiayla gelen Süslü Korkuluk filminde başrolü kaptı. TV8’de yayınlanacak dizide Çağatay Ulusoy’un özellikle Alina Boz’la birlikte oynamak istediği belirtildi. Dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.

Bu aralar işleri açılan ve sürekli yeni projeyle anılan Alina Boz şimdi de bir markanın yüzü oldu. Güzelliğiyle dikkat çeken Boz, sabun markası Duru’nun reklamlarında rol almak üzere anlaşma imzaladı. Çekimleri tamamlanan reklam filmleri çok yakında izleyiciyle buluşacak.