Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Esra Bilgiç’in vazgeçmesi, Şifanur Gül’e kariyerinin en büyük fırsatını çıkarttı!

Alina Boz ve Esra Bilgiç’in vazgeçmesi, Şifanur Gül’e kariyerinin en büyük fırsatını çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen Şifanur Gül, genç yaşına rağmen kısa sürede dikkat çeken bir kariyer elde etti. Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’nde eğitimine devam eden oyuncu, aynı zamanda son 3 yıldır setlerde yer alıyor ve kısa sürede de büyük mesafe aldı.

Şifanur Gül hem gençlik enerjisi hem yetenekleri hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken genç bir oyuncu… Yapımcıların dikkatini çeken ve en son Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olarak büyük adım atan oyuncu için, kariyerinde yeni bir sayfa açıldı. Önce Alina Boz ardından da Esra Bilgiç rolü kabul edip çeşitli nedenlerle sonradan projeden ayrıldı. Bu durum da kadın başrol krizini ortaya çıkarttı. Ancak bu kriz artık aşıldı.

Netflix’te yayınlanacak olan ilk başta Süslü Korkuluk olarak belirlenen ama sonradan ismi Terzi olarak değiştirilen dizi, oyuncunun uluslararası alanda tanınmasını da sağlayacak. Şifanur Gül kariyer zıplaması yaşayacağı yeni diziyle tüm gözleri de üzerine çekmeyi başardı.

Kırklareli’nde başlayan çalışmalara yakında katılması beklenen genç oyuncu Esvet karakterine hayat verecek. Terzi Peyami ile Esvet’in büyük aşk hikayesi de izleyicileri farklı bir dünyaya götürecek.

Alina Boz ve Esra Bilgiç'in vazgeçmesi, Şifanur Gül'e kariyerinin en büyük fırsatını çıkarttı! 7

Çağatay Ulusoy gibi tüm gözlerin üzerine çevrildiği bir oyuncu ile partner olmak Şifanur Gül için çok önemli bir fark edilme fırsatı olacaktır. Ayrıca dizide yer alan usta isimler; Engin Şenkan, Olgun Şimşek ve Salih Bademci’den genç oyuncunun öğreneceği çok şey var.

Şifanur Gül adına Terzi dizisi her anlamda büyük bir çıkış olacak. 2019 yılında oyunculuk kariyerine başlayan ve 3 yıllık bu dönemde etkili projelerde deneyim fırsatı elde eden oyuncu; Sevdim Seni Bir Kere, Uyanış Büyük Selçuklu, Benim Adım Melek ve Cam Tavanlar isimli televizyon dizileri ile dikkatleri çekti.

Akif ve Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizilere şimdi de Terzi eklenecek ve Şifanur Gül için kariyerinde yeni ve çok dikkat çekici bir süreç başlayacak.