Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in setinden gelen fotoğraflar başarının tesadüf olmadığını gösteriyor!..

Üç Kız Kardeş’in setinden gelen fotoğraflar başarının tesadüf olmadığını gösteriyor!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile sezonun sonlarına doğru iyi bir çıkışa imza atan Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş salı akşamlarına damga vuruyor.

Başladığı günden bu yana fırtınalar estiren dizi her hafta gösterdiği istikrarlı yükseliş grafiğiyle  kanalın yüzünü güldürüyor.

Dizinin başarılı grafiği sete de pozitif enerji olarak yansıyor. Çekimleri Ayvalık’ta yapılan dizinin oyuncuları da kısa sürede kaynaştı. Üç Kız Kardeş’te usta oyuncular Reha Özcan, İclal Aydın ve Veda Yurtsever’e genç nesil oyuncular  Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melisa Berberoğlu eşlik ediyor.

Özgü Kaya sosyal medya hesabından sık sık setten paylaşımlarda bulunuyor. Dizide kız kardeşlerini canlandıran Melisa Berberoğlu ve Almila Ada ile fotoğrafını paylaşan oyuncu belliki dizide kız kardeşlerini canlandıran iki oyuncuyla set dışında da çok iyi anlaşıyor.

Üç Kız Kardeş'in setinden gelen fotoğraflar başarının tesadüf olmadığını gösteriyor!.. 8

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş’te İclal Aydın ise, üç kız kardeşin anneleri ‘Nesrin’ karakterine hayat veriyor.

Çekimler dışında da çok eğlendikleri belli olan ekibin sosyal medya paylaşımları diziyi ilgiyle izleyen izleyiciyi mest ediyor. Özgü Kaya’nın paylaşımında dörtlüye dizinin yönetmeni Eda Teksöz de eşlik etti.

Üç Kız Kardeş'in setinden gelen fotoğraflar başarının tesadüf olmadığını gösteriyor!.. 9

Süreç Film imzalı dizi yayınlandığı her bölümüyle gündem olurken sosyal medyada da çok konuşuluyor. Daha yeni başlamasına rağmen yurt dışına da satılan dizi gelecek sezonda da devam edecek.