Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek’in İkra’sı Şifanur Gül, hayatının fırsatını yakaladı!

Benim Adım Melek’in İkra’sı Şifanur Gül, hayatının fırsatını yakaladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı İkra karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Şifanur Gül’ün karşısına hayatının fırsatı çıktı. Başarılı oyuncu Netflix’te yayınlanacak Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olacak.

Şifanur Gül’ün Terzi dizisinin başrolünü kabul etmesi gündeme bomba gibi düştü. Birçok izleyici Şifanur Gül’ü Çağatay Ulusoy’un yanına yakıştıramadı. Onlara göre Ulusoy’un yanında çok daha iddialı bir isim olması gerekiyordu. Ancak Şifanur Gül, tahminlerinin aksine oldukça deneyimli ve yetenekli bir genç oyuncu.

1995 yılında Ankara’da doğan Şifanur Gül, Ankara Üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk bölümü mezunu oldu. Genç oyuncu lise yıllarından bu yana tiyatro eğitimi alıyor. 2019 yılında dizi setlerine Sevdim Seni Bir Kere isimli dizi ile giriş yapan genç oyuncu, Eylül karakterindeki başarısının ardından üst üste farklı projelerden teklif aldı.

Benim Adım Melek’in İkra’sı Şifanur Gül, hayatının fırsatını yakaladı! 7

Özellikle Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Gülperi karakteri ile öne çıkan oyuncu, yaz döneminde ise Cam Tavanlar isimli Show TV dizisinde rol aldı. Benim Adım Melek isimli dizide İkra karakterini canlandıran oyuncu, ayrıca tv8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da da Firuzan karakteri ile herkesin dikkatini çekti.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Şifanur Gül için Terzi çok büyük bir fırsat olacak. Daha önce Süslü Korkuluk adıyla duyurulan ancak kısa süre önce adı Terzi olarak değiştirilen dizinin daha önce anlaşılan iki kadın başrol oyuncusu Alina Boz ve Esra Bilgiç projeden ayrılmıştı.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın, yapımcılığını da OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği Terzi dizisi için ilk önce TV8’le anlaşılmıştı. Ardından dizi Netflix’e geçti. Dizi dijital platforma geçince senaryosu yeniden elden geçirildi ve bölümler kısaltıldı.

Salih Bademci, Engin Şenkan, Olgun Şimşek ve Ece Sükan’ın da rol aldığı dizinin çekimlerine başlanmış, başrol kadın oyuncusu olmadan devam ediliyordu. Terzi dizisi üç sezonun garantisini aldı ve anlaşmayı imzaladı. Netflix için çok sıra dışı olan bu anlaşmaya göre Süslü Korkuluk üç sezon bir kerede çekilecek.