Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz’un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yaşandı!

Alina Boz’un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz’un yeni dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni sezonun iddialı projelerinden olan dizinin ismi Zengin Kız olarak tarif ediliyordu. Hatta dizinin çekimlerine başlandığı zaman da klaketlerde ‘Zengin Kız’ ismini görenler, dizinin adının bu şekilde olacağını düşündü.

Ancak Fox TV’de ekrana gelen ilk fragman ile birlikte dizinin isminin Zengin Kız değil, “Bir Peri Masalı” olarak değiştirildiği görüldü. Alina Boz, geçen yıl Maraşlı isimli diziyle ekrandaydı ve hayranları da Mahur karakterini çok sevmişti. Mahur, gülü bir karaktere sahip birisiydi. Ancak Alina Boz’un yeni dizisindeki Zeynep karakterinin karakter noktasında çok farklı olacağı ve oyuncu için de yeni bir deneyim yaşanacağını fragmandan anlayabilirsiniz.

Alina Boz'un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yaşandı! 9

Aşk 101 dizisindeki Eda karakteri ile de bir dönem çok konuşulan Alina Boz, şimdi de Bir Peri Masalı dizisindeki Zeynep karakteri ile hayranlarını heyecanlandırdı. Deniz Akçay’ın senaryosunu yazdığı dizinin çekimleri devam ediyor ve Eylül ayı içinde de ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.

Dizinin başrol erkek oyuncusu ise 2 sezon boyunca Sadakatsiz dizisinde çok başarılı çıkış sergileyen Tarık Emir Tekin oldu… Nazan Kesal gibi usta bir ismin de yer aldığı dizide ayrıca son dönemin dikkat çeken oyuncularından; Mustafa Mert Koç, Hazal Filiz Küçükköse, Baran Bölükbaşı, Tülin Ece de bulunuyor.

Alina Boz'un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yaşandı! 10

Böyle iddialı bir diziyle yeniden ekranlara dönecek olan Alina Boz’un, Tarık Emir Tekin ile uyumu ve enerjisi de çok merak edilen konuların başında geliyor.

Hayattan daha fazlasını talep eden ve bir fırsatını bulunca da zengin yaşam arzusunu gerçekleştiren Zeynep’in hayat hikayesinin anlatıldığı dizinin çekimleri İstanbul’da gerçekleştiriliyor.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olan dizinin yapımcısı Medyapım. Ülkemizin en önemli yapım firmalarından olan Medyapım’ın işi olması nedeniyle de diziden beklenti bir hayli yüksek.

Alina Boz'un yeni dizisi daha başlamadan büyük değişiklik yaşandı! 11

Bebek bakıcısı olan bir genç kızın eline geçen yüklü bir parayla hayatını değiştirmesi ve sonrasında yaşananlar izleyiciler için büyük bir hayat deneyimi de vaat ediyor.

Diziyi merak edenler ise klişe bir aşk hikayesi olmamasını diliyor. Fragmana bakanlar sürprizlerle dolu bir hikaye beklediklerini belirtiliyor.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa, senaryonun sürprizlerle dolu olması durumunda, geniş bir izleyici grubu tarafından dizinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bir Peri Masalı dizisinin henüz yayın tarihi duyurulmadı.