Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alman medyası, ülkesinin hatasını Amine Gülşe’nin üzerine yıkmaya çalışıyor!

Alman medyası, ülkesinin hatasını Amine Gülşe’nin üzerine yıkmaya çalışıyor!

tarafından ker_def
Mesut Özil’in Almanya Milli Takımı’nı ırkçılık gerekçesiyle bıraktığı haberini birçok gazetede okumuşsunuzdur…

Alman basınının bir iddiası var ki, Mesut Özil’e yapılan ırkçılığı görmezden gelip, kendilerini haklı göstermek için ne duruma düştüklerini herkese ilan ediyor.

Alman basınını iddiası şu; Amine Gülşe’nin ailesinin ‘Erdoğan destekçisi’ ve Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğu, krizin çıkmasının baş aktörünün de Amine Gülşe olduğu konusu…

Ve bu iddia öyle sıradan bir gazetede değil, Bild gibi saygın ve Almanya’nın en köklü kurumlarından birisi tarafından ortaya atılıyor.

Yani Mesut Özil’e yapılan ırkçılığını gölgelemek için Amine Gülşe, adeta gladyatörlerin arenada aslanların önüne atılması gibi Alman toplumunun önüne atılıyor.

30 Nisan 1993 İsveç doğumlu olan Amine Gülşe, Asla Vazgeçmem dizisinde Tolgahan Sayışman ile başrolde yer almış ve dizi 2 sezon sürmüştü. Bu dizi şu sıralarda dünyanın farklı ülkelerinde gösterimde ve Amine Gülşe de dünyada hayran kazanmaya başlayan Türk dizi oyuncularından birisi… Gülşe ayrıca İkisini de Sevdim isimli 2017 yapımı bir dizide daha rol almıştı.

Haberin detayları şöyle:

Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre, Almanya Milli Takımı’ndan ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle ayrılan Mesut Özil’in sevgilisi Amine Gülşe için gazete, çiftin fotoğraflarını yayımlayarak ”Mesut’un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut’un üzerinde etkisi var mı?” iddiasında bulundu.

Gazete haberinde Amine Gülşe’nin ailesinin ‘Erdoğan destekçisi’ olduğunu iddia ederek Mesut Özil’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’la fotoğraf çektirmesini isteyenin de Gülşe olduğunu öne sürdü.

Haberde Amine Gülşe’nin oyunculuk kariyerini bırakarak Mesut Özil ile birlikte İngiltere’de yaşayıp yaşamayacağına karar vermediği de iddia edildi.

Bild Gazetesi’nin baş editötörü Alfred Draxler, ”Amine Gülşe’nin ailesinin Erdoğan’ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe’nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut’tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var” yazdı.

Haberde ikilinin yakın zamanda evleneceği ve Amine Gülşe’nin sıklıkla Mesut Özil’e destek ve aşk mesajları da atarak kafasını karıştırdığı ifade edildi.

NELER YAŞANMIŞTI?

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 2009’dan bu yana 92 kez giydiği ve 23 gol attığı Almanya Milli Futbol Takımı’ndaki kariyerini noktaladığını belirtti.

Alman medyası, ülkesinin hatasını Amine Gülşe'nin üzerine yıkmaya çalışıyor! 7

ALMANLAR RAHATSIZ OLDU

29 yaşındaki futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmesinden dolayı kendisi ve bir diğer Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan’ı, seçim kampanyasına alet olmakla suçlayan Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel’i haksız davranmakla eleştirdi.

Bu gelişmelerin ardından Amine Gülşe, sevgilisi Mesut Özil’e sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile destek oldu.

Amine Gülşe, “Her zaman yanındayım, seninle gurur duyuyorum aşkım” derken Mesut Özil ise bu mesaja, “Aşkım benim, iyi ki varsın” diyerek yanıt verdi.

24 yaşındaki Amine Gülşe daha önce yaptığı açıklamada Mesut Özil ile evlendikten sonra şartlar uygun olursa Türkiye’de yaşamak istediğini dile getirmişti.

Evlilik yolunda ilerleyen ikiliden Mesut Özil’in geçen günlerde Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon TL’ye ev aldığı da iddia edilmişti.