Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Amine Gülşe’nin annesi ile benzerliğini görenler şaştı kaldı!

Amine Gülşe’nin annesi ile benzerliğini görenler şaştı kaldı!

tarafından ker_def

Futbolu Mesut Özil ile 2019 yılının Haziran ayında evlenen Amine Gülşe, oyunculuk kariyerine de nokta koydu. Bir dönem Tolgahan Sayışman ile birlikte Asla Vazgeçmem isimli dizide başrolde yer alan 2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, kızı Eda’yı Mart ayında dünyaya getirmişti.

Amine Gülşe, annesi Gülter Gülşe ile benzerliğiyle dikkatleri çekti. Oyuncu, annesinin doğum gününde yaptığı paylaşım ile beğenileri kazandı.

Annesi ile fotoğrafını yayınlayan oyuncu, duygusal ifadesiyle de dikkat çekti. Amine Gülşe, “Doğum günün kutlu olsun anneciğim… iyi ki doğdun, iyi ki varsın nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere birlikte.. Seni inanılmaz çok seviyorum… Allah seni başımızdan eksik etmesin, Amin” diye yazdı.

Ünlü güzel, Mayıs ayında da Anneler Günü’nde yine annesi ile bir pozunu yayınlamış ve bu sefer de anneliğin ne kadar zor olduğundan bahsetmişti.

Amine Gülşe yazısında annesini överken, onun gibi harika bir anne olmayı istediğini şu sözlerle anlatmıştı:

“Anne olmak hiç kolay değilmiş ! Her şeyden önce hep yavrusunu düşünmek varmış ona en çok sevgiyi verip onu koruyup kollamak, hep onun iyi olmasını sağlamak hergün sevgilere boğmak onun bir minik gülüşüne ölüp bitmek.

Anne olmak ne demek ben yeni öğrendim ama sen biricik ANNEM bunu 30 senedir yapıyorsun hiç bıkmadan usanmadan hiç oooff demeden bizim yanımızdasın, sana minnettarım iyiki benim annemsin iyi ki.

İnşallah bende senin gibi harika bir anne olurum ve benim kızımda benim sana baktığım aşkla bana bakar. İlk başta annemin sonra tüm annelerin anneler günü kutlu olsun, sadece bugün değil her gün onların günü.”