Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada ve Özge Gürel’in dizileri bitti, özgürlük günleri geri geldi!

Almila Ada ve Özge Gürel’in dizileri bitti, özgürlük günleri geri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular projeleri olduğunda yoğun günler yaşıyor. Bittiği zaman ise rahatlıyor ve özgürlüklerini yeniden ellerine alıyor… Almila Ada’nın Güvercin dizisi projesi sona erdi. Özge Gürel ise Bay Yanlış’a veda etti.

2020 yılında Güvercin dizisiyle ekranda yer alan Almila Ada, başarılı performansıyla göz doldurdu. Dizinin final bölümü geçtiğimiz hafta Kapadokya’da çekildi. Pandemi sonrasında final bölümünün çekilmesinin ardından Güvercin dizisinin yakında son 3 bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyor. Almila Ada ise projenin bitmiş olmasıyla yeniden normal yaşamına döndü. Yoga, meditasyon ve bale fitness dersleri vermeye başlayan oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de göz dolduruyor. İşte oyuncunun “Anne gözünden” notuyla yayınladığı fotoğrafı…

Almila Ada ve Özge Gürel'in dizileri bitti, özgürlük günleri geri geldi! 8

Özge Gürel ise Bay Yanlış dizisine veda etti. Çekimler önceki gün tamamlandı. Tüm Bay Yanlış ekibi duygusal bir veda gerçekleştirdi. Özge Gürel ise yaz aylarında başladığı ve yoğun tempoda çalıştığı projenin bitmesinin ardından özgürlüğüne yeniden kavuştu.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerinden büyük beğeni aldı. Tarzıyla göz dolduran Özge Gürel, zarafetiyle de iltifatlar aldı.

Almila Ada ve Özge Gürel'in dizileri bitti, özgürlük günleri geri geldi! 9