Ana sayfa Dizi Haberleri Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizi setinde bir gerçek ile tekrar yüzleşti!

Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizi setinde bir gerçek ile tekrar yüzleşti!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Üç Kız Kardeş dizisinde üçüncü sezon tüm hızıyla sürüyor. Her ne kadar dizinin reytingleri ilk iki sezondaki kadar yüksek olmasa da yine de sadık bir izleyici kitlesi Üç Kız Kardeş projesine ilgi göstermeye devam ediyor.

Dizide Dönüş karakterini canlandıran Almila Ada da performansı ile dikkat çekerken, güzelliği ile de hayranlarından sürekli iltifatlar alıyor. Sosyal medyada canlandırdığı Dönüş karakterindeki başarısıyla sıklıkla övgüler alan Almila Ada, bu diziden öğrendi en önemli şeyin ise “aile” olduğunu ifade etti.

Almila Ada, “Hayatta aileden daha önemli bir şey yok” diyerek Üç Kız Kardeş dizisindeki 3 kız kardeşin çatışmalarla süren hikayesine gönderme yaptı.

Türkan, Derya ve Dönüş’ün birbirlerine bağlılığını sıcacık bir dille ekrana getiren Üç Kız Kardeş, yeni sezona bambaşka bir hikâye ile başlamıştı.

Savrulan hayatların izleyici ile buluştuğu dizide Dönüş karakterinin hastalığı ise izleyiciyi derinden etkiledi.

Üç Kız Kardeş’ te Dönüş karakterine hayat veren Almila Ada, hayatta aileden daha önemli bir şey olmadığına değinerek şunları söyledi:

“Üç kardeş önceden biriken iletişim eksikliğinden kaynaklanan birçok konunun birikmesi ve üzerine annelerini kaybetmeleriyle birlikte bağları oldukça zedelenmiş bir haldeler. Ama bence bu ilişki düzelecek. Birbirlerini çok severek büyümüş olan üç kız kardeş kalplerinde hataları affedecek, şefkatle tekrardan birbirlerine sarılacak gücü bulacaklar.

Dönüş’ün yerinde olsam; iki kardeşle de hissettiklerim hakkında konuşur, affetmeye, pürüzleri çözmeye ve geleceğimize odaklanırdım. Sonuçta aileden daha önemli bir şey yok, kırılan dökülenleri toparlayıp tekrardan birbirlerine sarılmaları için gerekeni yapmak isterdim.”