Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada hayranlarına dizi sürprizi yaptı!

Almila Ada hayranlarına dizi sürprizi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Güvercin dizisinde Mehmet Ali Nuroğlu ile birlikte başrolde yer alan Almila Ada, projenin final yapmasının ardından yeni teklifleri değerlendiriyor. Oyuncu hayranlarına dün akşam Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle birlikte sürpriz yaptı…

Güzelliği ile takipçilerinin iltifatlarını eksik etmediği oyuncu, instagram hesabından da diziye konuk olduğunu duyurdu. Dizide Çınar karakterine hayat veren Barış Falay, “Ne iyi ettin de geldin” diye yorum bıraktı.

Almila Ada’nın hayranları da yeniden ünlü oyuncuyu ekranda gördükleri için mutlu olduklarını belirten yorumlar yaptı. Ancak oyuncunun sahneleri biraz kısa kalmıştı, bu da eleştiri konusu oldu. “Almila özlettin kendini” diye yorum yapan hayranlar, genç oyuncudan uzun süreli yeni bir proje beklediklerini de ifade etti.

Almila Ada hayranlarına dizi sürprizi yaptı! 7

Almila Ada ayrıca yeni başlayan Gain isimli platformda da Bale Fitness isimli bir prorgam yapıyor. Oyuncu, bu programıyla aslında daha önce sosyal medyadan sergilediği eğitim çabalarını bir ileri aşamaya taşımış oldu.

Almila Ada Kimdir?

4 Ağustos 1994 doğumlu olan Almila Ada, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde eğitim aldı. 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizi ile birlikte setlere adım atan genç oyuncu, ismini Kırgın Çiçekler isimli dizideki Lailin karakteri ile duyurmuştu. Ardından ise Adı Efsane isimli dizideki Melis karakteri ile geniş kitleler tarafından sevilen Ada, Cennet’in Gözyaşları dizisindeki Cennet Yılmaz karakteri ile akıllara yazıldı. Bir Deli Rüzgar ve Güvercin isimli dizilerde de tecrübe kazanan oyuncu, bazı sinema filmlerinde de yer aldı.