Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, bu bakışıyla Elimi Bırakma hayranlarını kalpten götürecek!

Alp Navruz, bu bakışıyla Elimi Bırakma hayranlarını kalpten götürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta New York’taki klas halleriyle hafızalara yerleşen pozlar veren Alp Navruz, Elimi Bırakma dizisinin 2.sezonu için sette ekip arkadaşlarıyla buluştu..

Yaz tatilinde dinlenen oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden kısa bir süre sonra Elimi Bırakma’ya başlamış ve aralıksız 1 yıl yoğun tempoda çalışmıştı. Tatilini iyi değerlendiren Navruz, 2. sezon için sette ekip arkadaşlarıyla bir araya geldi.

2. sezon öncesi pasta kesen ekipte Alina Boz’un sempatikliği ve enerjisi dikkat çekmişti.

Alp Navruz da bu sempatikliğe kayıtsız kalamayarak instagram hikaye bölümünden partneri ile uyumlarını sergileyen paylaşım yaptı.

“Sevgi dolu bakışlar” notuyla Alina Boz ile göz göze geldikleri anı paylaşan oyuncu, yeni sezonun da hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Alp Navruz’un bu hareketi sosyal medyada dizinin takipçilerini adeta çıldırttı. Alina Boz ile kurduğu bu güzel iletişim Elimi Bırakma hayranları tarafından takdirle karşılandı.

TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan dizi, 2. sezonunda da fırtına gibi eseceğe benziyor.

Dizinin kadrosuna yeni isimler de eklendi.

3.sezonuyla birlikte final yapan Söz dizisinin Erdem Yarbayı Nihat Altınkaya’nın yanı sıra, Hazal Şenel ve Buse Meral dizinin kadrosuna katıldı.

Yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş’ın üstlendiği ilk sezonuyla ekranlarda büyük başarı elde eden ‘Elimi Bırakma’ ikinci sezonunda da izleyenlerin büyük beğenisini kazanmaya devam edecek.