Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz, Dilara Aksüyek ve Bihter Dinçel bir harika! Yürek Çıkmazı’nı izleyen kendi hayatını görüyor!

Alp Navruz, Dilara Aksüyek ve Bihter Dinçel bir harika! Yürek Çıkmazı’nı izleyen kendi hayatını görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yürek Çıkmazı dizisi salı akşamları TRT1 ekranında yoluna devam ediyor ve dizi hayranları her sahneyi büyük bir dikkatle izliyor. Dizinin hayranları hem hikayenin gelişiminden çok memnun hem de oyunculuk performanslarını hayranlıkla takip ettiklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Dizide Yılmaz olarak izlediğimiz Mesut Akusta ile Cennet karakterini canlandıran Ayça Bingöl’ün ustalık eseri performansları zaten bekleniyordu. Ayrıca Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu enerjisi de çok etkileyici bulunuyor. Dizinin hikayesinde 3 kardeşi canlandıran Alp Navruz, Dilara Aksüyek ile Bihter Dinçel’in performanslarının da öne çıkmakta olduğunu değerlendiren dizi hayranları, bu üçlüye özellikle dikkat çekiyor.

Dizinin 3. bölümünde kardeşlerin yüzleşme sahnesinde oyunculukların, mimiklerin ve ses tonunun ne kadar iyi ayarlandığından bahseden Yürek Çıkmazı dizisi izleyicileri, “Oyunculuklar zirvedeydi” diyerek pozitif yorumlarda bulundu.

Alp Navruz, Dilara Aksüyek ve Bihter Dinçel bir harika! Yürek Çıkmazı'nı izleyen kendi hayatını görüyor! 7

Rollerini canlandırmanın ötesine geçen bu üçlünün rolü yaşadıklarını hissini aldıklarını belirten Yürek Çıkmazı hayranları, toplum içinde kardeşlerin birçok konuda yaşadığı anlaşmazlıkları ve kavgaları da hatırlatan paylaşımlar yaptı.

Kardeş ayrımının bir aileyi ne kadar kötü bir noktaya götürdüğünün örneği de yine dizinin sahnelerinde ortaya konuyor. İşte Yürek Çıkmazı’nın aile içinde bazı çocuklarını diğerlerinden ayırmasının ne kadar yanlış olduğu mesajı da verilmiş oluyor.

Kendi hayatlarında benzer bir ayırımı yaşadıklarına inananların da bu tür sahnelere verdiği reaksiyon farklı oluyor. Dizideki 3 kardeşin birbirinden farklı hayatlarına rağmen, geçmişin izlerinin hala üzerlerinde çok ciddi bir baskı unsuru olduğunu da dizide görebilirsiniz.

İşte bu durum gerçek hayat ile de örtüşüyor ve Yürek Çıkmazı dizisi, izleyicilere kendi hayatlarında yaşadıklarını hatırlatan bir hikayeye sahip olduğu için de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.