Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’den magazincilere kibarca ama çok yerinde bir eleştiri!

Hande Erçel’den magazincilere kibarca ama çok yerinde bir eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemde yeni dizi projesi nedeniyle ne yapacağı merakla beklenen isimlerin başında geliyor. Geçen yıl tamamlanan Sen Çal Kapımı dizisi ile büyük bir başarı elde eden oyuncu, dizinin yurt dışındaki satışlarının da iyi gitmesi ile popülerliğini daha geniş bir çevreye yaymayı başarmıştı.

Disney Plus ile özel bir anlaşma yapan ünlüler arasında yer alan Hande Erçel, kendisine sunulan projeler arasında en uygununun seçmeye çalışıyor. Bu projelerden birisinde karar kıldığı yönünde bilgiler gelirken oyuncunun, “İnşallah güzel bir proje olacak” şeklindeki sözü de hayranlarını çok mutlu etti.

Yakın zaman içinde Hande Erçel’in nasıl bir projede yer alacağı ile ilgili bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Oyuncu hakkında magazin gündemine yansıyan haberler ise herkesi şaşırtıyor. Hande Erçel’in eski aşkları ve estetik yaptırdığı ile ilgili haberleri kaldırtacağı ile ilgili bir iddia ortaya atılmıştı.

Hande Erçel’e magazin muhabirleri bu soruyu yönetti ama beklemedikleri bir yanıt geldi. Ünlü oyuncu, kibar ama etkili bir ifadeyle gazetecilerin canları sıkıldıkça kendisi hakkında uydurma haberler yaptığını belirtti.

Hande Erçel, “Canınız sıkılıyor, o kadar çok haber yapıyorsunuz ki… O yüzden söyleyecek bir şey bulamıyorum. Kendi kendinize haber yapıyorsunuz. O yüzden ben pek bir şey diyemiyorum” diye konuştu.